DA Nailpolish

Afgelopen week stapte ik bij DA binnen, ik moest namelijk een nieuw scheermes hebben. Maar toen bedacht ik me dat DA sinds kort hun collectie heeft vernieuwd.. dat moest toch ook betekenen, dat ze nieuwe kleuren nagellak hadden? Hmm.. nee, corrigeerde ik mezelf. Ik ben hier voor een nieuw scheermes en niet voor nagellak..

Maar.. ik mag toch wel éven kijken? Alleen kijken? Alleen.. maar.. kijken? En misschien even voelen? Testen? En goh, ik heb al zeker een paar dagen geen nieuwe nagellak gekocht. Halló, waar maak ik me druk om?

Nou, nergens om, dacht ik toen ik vernieuwde nagellak lijn zag van DA. Wauw.. wat zaten er ge-wel-dige kleuren bij! Maar.. scheermes! Scheermes? Welk scheermes?! NAGELLAK!

10 minuten en 10 gelakte vingernagels verder stapte ik met een tevreden smile de winkel uit. En dit zijn de twee kleuren dan geworden.. ze kosten overigens € 2,99 per stuk..

Color & Shine #002

Glam & Glitter #106

^o^ En ze hebben nog zoveel meer leuke kleurtjes.. het liefst kocht ik ze allemaal.. maar.. dan krijg ik ruzie met m’n vriend ben ik bang :P

Hebben jullie al iets van deze nieuwe lijn?

[five-star-rating]

10 REACTIES

  1. Jaa ik heb kocht er 5 toen ze 1 dag in de winkel lagen ^_^ Ik wist niet dat het schap zou veranderen, ik liep er gewoon tegenaan! Er zitten ook nog 2 perfecte dupes tussen trouwens!!

    Dat donkerblauwe lakje heb ik ook, pretty!

    XXX Ilja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in