De Dino Show

Misschien had je er al van gehoord, misschien ook niet. Ik heb ’t over een nieuwe Nederlandse comedy show, namelijk de Dino Show. Zoals Uitzending Gemist het al beschrijft: “Energieke, eigenzinnige, brutale one-man comedyshow onder leiding van stand-up comedian Jandino Asporaat. Comedy, verrassende gasten en sketches.” klopt het aardig. Het was 6 maandagavonden lang te zien rond 22.20 uur op Nederland 3. Inmiddels kun je de show terugkijken via Uitzending Gemist of via Youtube.

Ik vind zelf de sketches van FC Kip het grappigste. Hilarisch, eigenlijk. De sketches duren een paar minuten en er zijn er 6 van (van FC Kip). In deze sketches zie je een fastfood tent met vier eigenzinnige types:
* Judeska, gespeeld door Jandino zelf. Een echte, typische Antiliaanse.
* Nolti, een Surinaamse (geloof ik) jongen die álles wat er tegen hem zegt, terug kaatst.
* Kofi, een buitenlandse medewerker. Hij is erg droog en verliefd op Judeska.
* Rajhesh, de eigenaar van de tent. Hij is Hindoestaans maar naar eigen zeggen is hij “donkerwit, niet zwart”. Ook praat hij typisch Hindoestaans!

Hier alle zes afleveringen op een rij. Ik vind aflevering 1 en 6 het grappigste! :yay: :lol:

Ook deze vind ik echt HILARISCH :yay: Die tjoerie die ze maken (dat geluidje met hun mondje) doen m’n vriendin en ik ook, al jaren haha.. :laugh: Zooo lachen vind ik deze sketch!

Verder heb je ook nog sketches van Help Mijn Man Is John Williams (klik hier), De Rijdende Rechter (klik hier) en Spoorloos (klik hier). Ze doen nog veel meer sketches waarin ze bekende TV progamma’s na doen, als je ze wilt bekijken, ga dan naar het kanaal van ComedyAtWork :)

Wat vinden jullie van de Dino Show? Hebben jullie het op TV gezien?

10 REACTIES

  1. Geweldig die FC Kip!

    Kofi is een Afrikaan, ik denk een Ghanees ofzo.

    En Rajesh is niet de eigenaar van de tent, maar gewoon een medewerker. Denk je anders dat hij die andere (zwarten) ooit had aangenomen? ;)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in