Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik ben al jarenlang fan van de iPhone, maar weet ook dat er veel ander mooie smartphones bestaan. De nieuwe Samsung S7 trok al diverse keren mijn aandacht sinds het reclamespotje op TV. Zijn grote scherm, strakke design en vele functies zien er goed uit en maken me toch ook wel heel nieuwsgierig naar dit toestel. Aangezien ik vaak artikelen schrijf over accessoires voor de iPhone, besloot ik dit keer een artikel te schrijven over accessoires voor de Samsung. Dit keer laat ik je een aantal toffe telefoonhoesjes onder de 5 euro zien, zodat je naast een leuk telefoonhoesje ook nog geld overhoudt om iets anders te kopen. Kijk je mee?

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Dit is een selectie leuke telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S7 die ik vond op eBay. Ze zijn allemaal onder de 5 euro, dus lekker vriendelijk voor de portemonnee. Het is natuurlijk enorm belangrijk om je S7 goed te beschermen, gezien de waarde van de telefoon. Dan al niet te spreken over de functies die erop zitten! 12 megapixel camera, stof- & spatwaterdicht, draadloos opladen in 10 minuten en een extra grote batterijcapaciteit (3000 mAh!). Joehoe, dat wil ik ook wel op mijn iPhone! Alhoewel, mijn iPhone is momenteel gestolen, dus ik zit eventjes zonder telefoon. Ik twijfel nu tussen de iPhone 6S en de Samsung Galaxy S7. Lastig! Zeker het draadloos opladen binnen 10 minuten is een functie die ik graag zou willen hebben. Of wat dacht je van foto’s maken bij weinig licht? Ideaal voor iedereen die graag fotografeert met zijn smartphone. Je kunt zelfs de ISO waarde instellen, en behalve een 12 megapixel camera heb je ook nog eens een F1.7 lens.

Of je nu kiest voor een siliconen, plastic of rubberen hoesje – op eBay is het een waar walhalla voor telefoonhoesjes. Het is een kwestie van lekker rondsnuffelen voor je de leukste koopjes tegenkomt. Geen idee hoe eBay werkt? Check dan m’n eBay handleiding. Maar pas op: het is heel verslavend! ;) Voor je het weet heb je 20 telefoonhoesjes en weet je niet welke je moet kiezen. :sick: Maar gelukkig zijn ze zo budgetproof, dat je er gerust meerdere kunt kopen. Lang leve eBay!

Welke telefoon heb jij? Spreekt de Samsung S7 je aan?

6 Responses to De leukste hoesjes voor de Samsung Galaxy S7 onder de €5

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker