De mooiste inloopkasten & die van celebrities!


*kwijl, kwijl…*

Ik kan er uren naar kijken.. foto’s van de mooiste, grootste en leukste inloopkasten. We weten dat celebrities zoals Mariah Carey, Christina Aguilera, Nicky Hilton en Eva Longoria allemaal een inloopkast bezitten. En dan kan ik maar één ding zeggen… “IK WIL OOK!!” Nou had ik zelf thuis een “inloopkamer”, gewoon een klein kamertje waar een kledingrek, een grote passpiegel en schoenenrekken. Ook had ik shawls, jassen enzovoorts aan de muur hangen. Maar dat haalde het toch lang niet bij deze walk in closets! Vandaar een ode aan de mooiste inloopkasten (en opbergsystemen).. kwijl kijk je ook mee? ;)

Inloopkasten van celebrities!


Mariah Carey


Eva Longoria


Jamie-Lynn Sigler


Kimora Lee Simmons


Maria Menounos


Nicky Hilton


Paula Abdul


Christina Aguilera


Jessica Alba

Inloopkasten om bij weg te kwijlen..


Word jij ook al zo hebberig? :blank: Man oh man, I do! Welke inloopkast(en) vind jij het mooiste? Laat het me weten in de reacties!

15 REACTIES

  1. *veegt kwijl van toetsenbord* Waaauw! Wat prachtig allemaal..
    Ik wil die van Christina Aguilera, met luipaardprint vloerbedekking en een roze schoenenkast<3

  2. Leuk, vind dit altijd heerlijk om te zien! En als je nog meer kleding/makeup kamers wilt zien moet je op mijn blog kijken, heb er net een heleboel op gezet :D

  3. Die van Mariah Carey en Christina Aguilera – WAUW! <3 Hee trouwens, DulceCandy van Youtube heeft van de week ook een closet tour geupload! Die moet je ook echt even bekijken, mijn god wat heeft dat mens veel kleren en vooral veel SCHOENEN voor een 'normaal' mens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in