Dingen die ik heb geleerd van beautyblogs

Sinds ik een beautyblog heb en dus ook vaak andere beautyblogs lees, ben ik een hoop te weten gekomen. Maar dan écht een hoop. Dingen die ik vroeger altijd verkeerd deed, of van die trucjes die ik nooit kende. Vandaag deel ik die dingen met je!

1. Dat je een eyelinerpen op z’n kop moet bewaren zodat de inkt naar beneden zakt
2. Dat het vilten puntje in een eyelinerpen eruit kan en omgedraaid kan worden
3. Dat dit niet met elke eyeliner kan, anders sloop je hem
4. Dat je een pak gezichtsdoekjes ook beter op z’n kop kan bewaren omdat het eerste doekje dan vochtig blijft
5. Dat er een verschil is tussen strobing en highlighting
6. Dat sommige merken op dieren testen waarvan je het nooit kon geloven
7. Dat concealer niet onder de ogen geveegd moet worden, maar gedept
8. Dat je je make-up ook met kwasten kunt aanbrengen..
9. ..maar deze dan wel eens in de zoveel tijd moet wassen
10. Dat een nude look niet betekent dat je helemaal geen make-up draagt, maar dat het LIJKT alsof je geen make-up op hebt (fuck logic)
11. Dat je een primer kunt aanbrengen vóór je je make-up aanbrengt..
12. ..en een fixing spray kunt aanbrengen nadat je je make-up hebt aangebracht
13. Dat meerdere kleuren oogschaduw in een ooglook gebruikt kunnen worden in plaats van één
14. Dat een foundation er niet voor moet zorgen dat je bruiner lijkt
15. Dat Ruby Woo niet een bekend persoon is, maar een bekende lippenstift
16. Dat een crease geen enge ziekte is, maar Engels voor arcadeboog

Wat heb jij geleerd van beautyblogs?

18 REACTIES

  1. Haha wat een grappige post ;) Ik heb inderdaad heel veel geleerd over dierproefvrije makeup (voordat ik hier zelf over ben gaan bloggen). Daarbij heb ik geleerd wat tight-linen is, welke ingredienten in verzorgingsproducten echt wat doen voor je huid, en inderdaad… Het gebruik van vario aparte kwasten!

  2. Wat ik heb geleerd van beautyblogs?

    [Gronings] Dat je kop schoon moet! [/Gronings]

    Maar zonder gekheid: wat ik heb geleerd dat goedkoop vaak duurkoop is en ook vaak andersom. Enne.. nummer 9 lijk ik maar niet te onthouden.

  3. Leuk artikel! Sinds dat ik de beauty- bloggers en Youtubers ontdekte ging er een wereld voor mij open ;-) Een van de eerste dingen die ik leerde was dat ik een crease had en hoe je daar het beste oogschaduw in kon aanbrengen :O en natuurlijk een oogschaduw primer te gebruiken. Verder ben ik erachter gekomen door andere beauty bloggers dat nailart penseeltjes veel fijner werken om je nagellak met te corrigeren dan een wattenstaafje en heb ik geleerd hoe je de led-light techniek toepast in stamping nailart (daar ben ik de laatste tijd veel mee bezig).

  4. Hahaha wat een leuk lijstje! Overigens wist ik niet dat je een eyelinerpen en gezichtsdoekjes beter op z’n kop kunt bewaren *rent naar stash en draait ze om*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in