DIY ♥ Snow nails

Vandaag heb ik voor jullie een DIY, namelijk een nailart! Het is een heel simpele nailart, het enige wat je nodig hebt is een blanke nagellak en wimper vezels. Deze zitten bij Essence in het assortiment en een potje kost €2,99. Met deze twee dingen kun je al snow nails creëren, leuk voor in de winter!

Het is geen nailart wat ik zelf zou dragen, of ik heb zelfs nog even getwijfeld of ik het in de categorie failed experiment moest plaatsen. Ik ben niet heel erg thuis in de nailart, maar dit leek me misschien wel een leuke en goedkope manier om snow nails te creëren.


1 ♥ Dit is wat je nodig hebt: een blanke nagellak (wit of doorzichtig kan ook!) en een potje wimper vezels


2 ♥ Lak je nagels (de hele nagel!) in de blanke nagellak, één voor één, en dip je nagels in het potje. Je kunt ook je andere vinger wat nat maken en die in de vezels dippen, en dat op je nagel ‘deppen’.


3 ♥ Tada, je bent alweer klaar! Hoe simpel wil je het hebben?

Je kunt er eventueel nog een topcoat over heen doen, maar wacht daar wel een half uurtje mee, tot de overtollige vezels van je nagels af zijn en de blanke nagellak goed droog is. Zo blijven je snow nails zeker een paar dagen zitten!

Vinden jullie dit leuke snow nails, of is het toch een fail?

12 REACTIES

  1. Wat geeft het een leuk effect! Ik zou er alleen zelf een witte nagellak onder dragen, want dat lijkt me mooier. Maar ik vind het zo ook wel heel leuk, grappig bedacht ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in