Tekstgrootte: groter / kleiner

Van de week was het weer zover: mijn maandelijkse rondje eBay. Nieuwe verkopers checken, m’n watchlist een beetje opruimen, kijken wat andere meiden laatst besteld hebben op eBay.. kortom, lekker rond snuffelen. Daarbij kocht ik natuurlijk ook het één en ander.. kijk maar mee!

Een hoop armbandjes, maar ik vind die allemaal zó leuk! Ook ben ik heel benieuwd naar de neppe RT kwast, ze schijnen een enorm goede dupe te zijn. Voor dit alles was ik zo’n 11 euro kwijt.. gotta love eBay! :heart:

Heb jij onlangs nog wat gekocht op eBay? Deel het in de reacties!

28 Responses to eBay shoplog Augustus

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker