eBay shoplog Augustus

Van de week was het weer zover: mijn maandelijkse rondje eBay. Nieuwe verkopers checken, m’n watchlist een beetje opruimen, kijken wat andere meiden laatst besteld hebben op eBay.. kortom, lekker rond snuffelen. Daarbij kocht ik natuurlijk ook het één en ander.. kijk maar mee!

Een hoop armbandjes, maar ik vind die allemaal zó leuk! Ook ben ik heel benieuwd naar de neppe RT kwast, ze schijnen een enorm goede dupe te zijn. Voor dit alles was ik zo’n 11 euro kwijt.. gotta love eBay! :heart:

Heb jij onlangs nog wat gekocht op eBay? Deel het in de reacties!

28 REACTIES

  1. Wat een leuke dingen! Ik ben er ook weer druk mee bezig, heb net een mintkleurig horloge ontvangen en een zakje studs. Nail art is er ook altijd zo goedkoop! I love Ebay!

  2. Ebay is gevaarlijk! :-) Heb er nail art penselen gekocht vorige maand, telefoonhoesje, witte handtas, camerlens voor iphone, glow in the dark nagellak en nog wat dingen. Verslavend!! Wat een leuke armbandjes heb je gekocht!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in