eBay shoplog Juni

Een paar dagen terug besloot ik even lekker los te gaan op eBay en het één en ander te bestellen. Gewoon, omdat het kan! Ik zat een beetje m’n watchlist te bekijken en besloot dat er veel te veel op stond. Wat doe je dan? Dingen van de lijst verwijderen kopen!

Die lipstick houder is zó handig! Ik heb er 2, maar ik had er nog eentje nodig voor de rest van m’n lipsticks. (Ja ik heb er teveel) :spin: Ik heb ze naast elkaar staan, dat vind ik het meest overzichtelijke. Wat vind je van het iPhone hoesje trouwens? Hij is gaaf hé? :D En ik kan niet wachten tot ik de nagellakken binnen heb!

Heb jij laatst nog iets gekocht op eBay?

37 REACTIES

  1. Vuile shopverslaafde! Haha
    Ik heb een tijdje terug een knock off portemonnee via ebay gekocht. Was 5eu nog wat incl. verzendkosten haha ziek goedkoop en zo nice <3

    XO

  2. Ik heb net een hele middag zitten struinen. Voor de allereerste keer. Zo fout.. zo slecht!! 65 Euro lichter, maar een berg goedkope troep rijker. Een tas, nepwimpers, sjaaltjes, nail art spulletjes, haar spulletjes..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in