eBay verkopers

Yes, I love eBay! Ik kan er uren doorbrengen. Lekker snuffelen in bepaalde categorieën, zoeken op diverse zoektermen en natuurlijk regelmatig kijken bij een paar van m’n favoriete eBay verkopers. In deze post laat ik jullie weten bij welke eBay verkopers ik graag koop. Deze eBay verkopers zijn allemaal betrouwbaar en ik heb altijd goede ervaringen met ze gehad. Dus een goede levertijd, redelijke prijzen, artikel komt overeen met de foto, noem het maar op.

glassyu » Deze verkoper verkoopt een hoop schattige items. Ik kijk hier altijd graag even bij de sieraden en de oordopjes. De verkoper verkoopt hele mooie ringen van bijvoorbeeld uilen, de meeste kosten slechts $0,99 en hebben geen verzendkosten, dus dat betekent inderdaad.. rond de 70 cent per ring! Ook verkopen ze hele leuke Domokun oordopjes voor $3,99, en nog veel meer oordopjes waaronder ook van Sanrio. Ze verkopen ook een breed assortiment aan Hello Kitty spulletjes, van pillendoosjes tot oordopjes, en van nietmachines tot spiegels. Kortom, erg leuke items en alles is heel fijn geprijsd. Daarom is dit dus zeker mijn favoriete eBay verkoper!

pinkosmetics » Als ik zoek ben naar leuke make-up, kijk ik eerst altijd even bij deze verkoper. Momenteel verkopen ze ook NYX producten, zoals vijf oogpotloden voor $7,00 en $2,50 shipping. Omgerekend is dat zo’n beetje 7 euro voor vijf NYX oogpotloden, dus zeker goedkoop! Je mag je eigen kleuren uitkiezen, nadat je de potloden hebt gekocht krijg je een mailtje en kun je terugmailen welke 5 kleuren je zou willen. Als je 5 oogpotloden teveel vindt, kun je er ook 3 kopen voor $4,50 en $2,00 shipping. Verder verkopen ze ook andere make-up artikelen zoals LA Color nagellak, LA Color oogschaduwpalettes, en diverse merken nagellak en make-up.

foreveryoung425 » Ook deze verkoper verkoopt NYX, zelfs in grote partijen. Maar ook een NYX concealers vanaf $3,89 en $1,10 shipping. Veel dingen gaan dus in partijen, zoals 200 stuks NYX loose eyeshadows voor $199,99.. iets wat ik niet snel zal kopen, maar voor inkopers van webshop is het misschien wel interessant. Mocht je dat nou niet zijn (net als ik), er staan dus ook losse items bij. Het is voornamelijk NYX wat ze verkopen voor een goede prijs.

salesale1985 » Deze verkoper verkoopt werkelijk van alles. Ik kijk zelf altijd even bij de categorieën ‘Jewelry & Watches’ want ze hebben erg leuke uilensieraden. Ook mag je zeker de categorie ‘Health & Beauty’ niet overslaan, want ze verkopen daar erg leuke accesoires, zoals schattige spiegeltjes maar ook het 120 eyeshadow palette voor totaal $19,99.

eleseed » En tot slot deze verkoper nog. Ook hier kijk ik altijd even bij de categorie ‘Health & Beauty’. Ze verkoopt onder andere potjes mineralen oogschaduw (bijvoorbeeld 9 potjes voor $2,99 totaal) en nepwimpers. Ook verkoopt ze leuke sieraden en piercings. Zeker een kijkje waard dus!

Kennen jullie deze verkopers al? En welke eBay verkopers zijn jullie favoriet?

[five-star-rating]

31 REACTIES

 1. Ik heb nog nooit iets gekocht via Ebay. En ik kijk er ook nooit… maar ik lees de laatste tijd op zoveel blogs dat ze er vaak rondsnuffelen, dat ik het ook maar eens moet proberen! Haha. Dus super bedankt voor deze tips!

 2. Bedankt voor de tip, ik ben altijd wel op Ebay aan het zoeken maar kan niet altijd leuke (voordelige) dingen vinden… Nu wel jeeeej #happy

  Je bent wel slecht voor mijn portemonnee nu hoor!

 3. Ik ga even snuffelen bij deze verkopers! Voorlopig bestel ik even niks. Heb nu in totaal drie dingen besteld en ik wil eerst even kijken hoe lang het duurt voor dit aankomt! Plus dat mijn vader elke keer een mailtje krijgt van paypal als ik weer iets koop :') Niet helemaal gepland..

 4. leuke post!(:
  ik was stiekem altijd al benieuwd naar waar jij op ebay vaak koopt.omdat je altijd zo'n leuke spulletjes koopt^^ zie hello kitty ipod hoesje;)
  maar ik heb op men paypal rekening nog maar zo'n 99 cent staan:( heb mijn geld uitgegeven aan fimo canes&nail-art pens waar ik niet zo heel blij mee ben:(

 5. Omg, ik heb nu echt dat 'waar moet ik eerst gaan kijken?!' gevoel ^^ Ziet er super leuk uit allemaal, ga nu denk ik een paar uurtjes op ebay rondsnuffelen :)

 6. kan iemand mij zeggen hoe ik bij een verkoper kom

  bijvoorbeeld: iemand heet ( ebaynaam) 15444jesse
  waar kan ik naar deze naam zoeken/ hoe gaat dat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in