eBay/Banggood ♥ What’s on its way?

Hoi allemaal! Ik vond het weer hoog tijd voor een artikel als deze. Ik heb de laatste tijd namelijk weer wat leuke dingetjes geshopt op eBay en Banggood, waarvan sommige met dank aan andere bloggers. Mocht je je trouwens afvragen wat Banggood is: dat is net als eBay! Alleen weer iets andere spulletjes, dus ik kijk op beide vaak. Ik heb de spullen nog niet binnen, aangezien het altijd zo’n 2 á 3 weken duurt, mocht ik alles binnen hebben zal het vast nog voorbij komen in foto’s op Twitter. ;)


Mascara – $1.69

Een mascara om te testen voor de site. Ik verwacht geen wonders, want de meeste mascara’s van eBay zijn waardeloos, maar toch blijf ik hoop houden.. Als m’n wimpers er maar niet zoals van dat model op de foto eruit gaan zien :S


LED-ventieltje – $0.99 voor één stuk, $1.89 voor twee stuks

Serieus, deze zijn zó gaaf! Dit LED-lampje monteer je op het ventiel van je fiets (of auto), je zet ‘m aan, en zodra je gaat fietsen krijg je zo’n gaaf effect als op de foto! (Hoop ik) Ik kocht er twee in de kleur roze.


Mp3 speler, 8GB – $2.43

Ik zag deze bij Marjolean staan en móest hem hebben. Een mp3 speler (in het ROZE!) met 8GB ruimte, voor maar 2 euro! Natuurlijk zal de kwaliteit ver te zoeken zijn, maar voor 2 euro lijkt het me een ideaal ding om wat liedjes op te gooien voor tijdens het reizen. M’n iPhone gaat zo snel leeg, dat ik daar liever geen muziek op luister. Handuggg!


Tandenborstelhouder met zandloper – $3.09

Ik zag deze staan en moest ‘m gelijk hebben – een tandenborstelhouder mét zandloper. De zandloper loopt precies 3 minuten, zodat je voldoende de tijd neemt om te poetsen. Nu nog een spelletje erop en ik hoef me nooit meer te vervelen tijdens het tandenpoetsen :’)


Hartvormig bakhulpje – $0.99

Superschattig, dit vormpje voor in de pan! Als je een gebakken ei, pannenkoek, etc. gaat bakken, kun je je beslag in dit vormpje doen. Hartvormig ei, hartvormige pannenkoek? YES PLEASE!

>
iPhone kabel – $1.99 voor 1 meter, $2.99 voor 2 meter, $4.99 voor 3 meter (+ $0.90 verzendkosten)

Witte, saaie en korte telefoonkabels? Boooo!! Doe mij maar een extra lange, in het roze graag. Ik kocht deze in de 2 meter uitvoering.


12 kleuren haarkrijt – $4.34

Ohh man, ik kan niet wachten tot dit binnen is! 12 verschillende gekleurde haarkrijten, om je haar tijdelijk te kleuren. Ik las laatst dat stoepkrijt ook werkt, maar ik probeer het toch liever eerst op deze manier. Uiteraard komt hier nog een artikel van online!


BB cream – €1,99

Oké, oké, ik kocht hem ook vanwege de verpakking. Die is zo leuk! En ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe deze BB cream bevalt. Hij is in ieder geval super budgetproof, dat is al een pluspunt!


Eyeshadow pigmenten – €1,49 per stuk

Whoa, zoveel mooie kleuren pigment! Ik kocht #34, #42 en #22. #34 staat rechtsbovenin, dat is die mintgroene kleur. #42 staat op de vierde rij, tweede van links. Een prachtig roze kleurtje met gouden gloed! En #22 staat op de vierde rij, helemaal rechts. Paars met een blauwe gloed. Ik wil eigenlijk alle kleurtjes, vooral nu ik #40 (die koraalrode) zie.. wauw! :O


BB cream – €3,18

Minder schattige verpakking dan die hierboven, maar hij lijkt me erg fijn! Ik las op Shopviews.nl (superleuke blog trouwens!) al een review, dus ik werd erg benieuwd. Ik kan niet wachten tot het binnen is!

Dat waren alle spulletjes die nu onderweg naar mij toe zijn! Heb jij nog iets geshopt op eBay of Banggood laatst?

16 REACTIES

  1. Ik ontloop Ebay op dit moment omdat ik zuinig aan moet doen,.. Maar na het zien van de spulletjes die jij hebt gekocht is dat toch stukken moeilijker!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in