Een kijkje in.. mijn badkamer

De badkamer is mijn favoriete plek in ons huis. Ik heb daar al m’n smeersels en douchespullen staan, die ik maar al te graag gebruik onder de douche of in bad. Mijn kleine paradijs is het, barstensvol spullen die heerlijk ruiken en pure verwennerij zijn voor mij. Vandaag geef ik je een rondleiding in mijn badkamer, en laat ik je zien hoe ik mijn gigantische collectie daarin opberg.

Herinneren jullie dit artikel nog? Jullie vonden toen dat ik veel had.. dan moet de bovenstaande foto helemaal een shocker zijn! Maar eerlijk is eerlijk, m’n collectie douchegels, zepen, scrubs, etc. is de laatste jaren explosief gegroeid. Behalve wat je op de foto ziet, heb ik ook nog het volgende staan:

Hierboven zie je, in de linkermand, al m’n bruisballen. Eigenlijk al m’n Lush bruisballen, er zitten maar twee bruisballen in die NIET van Lush zijn, de rest is Lush. Ook zitten er drie zakjes badzout bij, twee van Balea en eentje van Lavera. Daarnaast staat een houten kist (van Xenos) met daarin m’n Lush bubble bars. Daarnaast, helemaal rechts, zie je m’n Lush showerjellies, Lush shampoo’s, potten scrub van Lush, haarmaskers van Lush, en daarnaast weer een stapel niet-Lush haarmaskers. Ja mensen, als er ooit een derde wereldoorlog uitbreekt, heb ik in ieder geval zacht haar.

Hier een betere foto van bovengenoemde producten! Je ziet al dat ik gek ben op de jellies van Lush. In de vier tinnen blikjes zitten shampoo bar’s van Lush, in het vierkanten tinnen blikje zit You Snap The Whip van Lush. Verder heb ik vrijwel al m’n haarmaskers bij elkaar staan, zodat ik er snel eentje kan pakken.

In deze mand (ooit voor een euro bij de kringloopwinkel gekocht) zitten al m’n zepen, maar ook een aantal scrubs in vaste vorm. Ik gebruik zeep erg weinig, maar in zo’n mand vind ik ze toch handig en overzichtelijk liggen. M’n ouders gebruiken vaak zeep, dus als ik daarheen ga, neem ik meestal een berg zeep mee uit deze mand voor ze.

En hier zie je al m’n Lush zepen! Het mandje komt wederom bij de kringloopwinkel vandaan. Hij past precies in het hoekje daar! Ik heb trouwens al m’n Lush zepen in vershoudfolie verpakt. Zo blijven de geuren langer goed.

Op de rand van m’n bad heb ik een paar potjes staan met verkruimelde bubble bars van Lush erin. Dat vond ik gewoon leuk om te doen, en het staat ook nog eens leuk! Als ik nu in bad ga, hoef ik alleen maar wat uit het potje in bad te strooien, dit zorgt trouwens voor MEGAVEEL bubbels! Nog véél meer dan wanneer je de bubble bars vanuit je hand verkruimelt onder de straal.


Hierboven staan twee mandjes op elkaar, in de onderste zitten proefmonster-zakjes. Lang niet alles, trouwens! Dit is voornamelijk voor onder de douche. Bovenop staat een mandje met Lush samples erin. Zo kan ik regelmatig lekker in het mandje snuffelen, op zoek naar iets nieuws van Lush.

In de andere hoek van mijn bad, staan deze potten bad melts van The Body Shop. Daarnaast staat een mand met o.a. allerlei Lush scrubs in vaste vorm, body butters in vaste vorm, Lush Fun, lipscrubs, etc. erin.

Zoals je kon zien bij de tweede foto uit dit artikel, heb ik een DVD-kastje in mijn badkamer staan waarin ik mijn douchegels zet. Dit bespaart enorm veel ruimte, en is nog best overzichtelijk, vind ik! Hierboven zie je wat er óp het kastje staat. Dit zijn voornamelijk douchefoams, producten die niet in het kastje passen, Philosophy douchegels, etc.

Dit is de bovenste plank, hier staan de grote 500 gram flessen van Lush in, samen met een aantal 250 gram en 100 gram flessen.

Nog meer Lush! Voornamelijk 250 gram flessen. Achterin staan twee grote flessen van I Love.., en vooraan zie je nog een kleine shampoo van I Love.. en een klein flesje (zonder dop) The Body Shop Sweet Lemon showergel.

Treacle Moon, I Love.., The Body Shop, en een doucheolie van Rituals.

Douchegels, voornamelijk van Balea. Maar ook I Love.., Rituals, en wat andere merken staan er tussen.

In op de onderste plank staan al m’n shampoo’s en conditioners. Heel veel, zijn het er! In de douchecel zelf staan ook wat flessen, die gebruik ik momenteel uiteraard.

Dit is de rand van m’n douchecel, heel handig om producten die ik elke dag gebruik, neer te zetten. M’n vriend’s spullen staan er ook tussen, wat weinig vergeleken met mijn stash, right? :tongue: De producten van Yes To en Aussie gebruik ik dagelijks. Douchegels staan er eigenlijk niet (op een The Body Shop Pink Grapefruit douchegel na van 750 ML), die kies ik voordat ik ga douchen uit.

Tot slot, potten scrubs! Allerlei merken een soorten. Die van The Body Shop en en Soap & Glory vind ik het lekkerst. Ik gebruik iedere 3-4 dagen een scrub om m’n huid zacht te houden.

De badkamer is voor mij een belangrijke plek in het huis. Ik breng er veel tijd door – niet alleen ga ik er naar de wc, ook douche ik er, badder ik er, ook sta ik ’s ochtends en ’s avonds een lange tijd voor de spiegel. Ik vind het daarom belangrijk dat m’n badkamer overzichtelijk en schoon is! Iedere week maak ik hem met de Franse slag schoon, en om de paar weken maak ik hem grondig schoon, van plafond tot vloer. Dat is echt enorm veel werk (ben er dan rustig 3 uur mee bezig), maar na afloop geniet ik dubbel zo hard van m’n schone badkamer.

Qua badkamers heb ik altijd wel een sterke voorkeur. Zo moet er een bad inzitten, want ja.. al die Lush bruisballen hé! Een bad is voor mij echt een must have om te relaxen. De douche vind ik ook belangrijk, en een regendouche staat dan ook nog hoog op mijn wensenlijstje. Dat lijkt me zó lekker! Ook moet een badkamer lekker ruim en licht zijn, en een raampje hebben wat open kan. Ik haat het als een badkamer zo lang benauwd blijft, brrr!

Ik ben continu manieren aan het zoeken om m’n bad- en douchespullen op te bergen, maar zo in een kastje en mandjes vind ik tot nu toe het handigst. Ik wissel regelmatig af, afhankelijk van m’n bui. Soms stal ik alle potten scrub uit op de rand van het bad, de andere keer vind ik dat weer lastig schoonmaken en gooi ik alles weer om. :annoyed: Maar één ding is zeker, van een pampersessie in badkamer word ik altijd héél gelukkig! Hoe zit dat bij jou? En wat vind je van m’n stash?

21 REACTIES

  1. Wat valt het bij mij nog mee haha… Maar echt heerlijk om naar te kijken. Ben je niet bang dat producten bederven voordat je zo op kan maken? Lijkt me ook zo zonde en Lush is ook beperkt houdbaar. Maar echt… WOW, wat een gave stash!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in