Een paar kleine mededelingen

21
27

Hi iedereen! Even een paar kleine mededelingen tussendoor.

  Site-gerelateerd

 • Momenteel kamp ik met een probleem met WordPress, namelijk dat hij sinds een paar dagen de artikel ‘s ochtends niet meer online gooit! Erg irritant, want nu moet ik ze handmatig online zetten elke keer. Ik ga even kijken voor een plugin hiervoor, zodat er weer om 07:00 een artikel online staat.
 • M’n site is zóóó asdfghjh traag! Hebben jullie hier ook last van? Het is niet alleen m’n site zelf, ook het admin paneel (waarin ik artikelen schrijf). Please, let me know, of jullie er ook last van hebben!
 • Wat vinden jullie van de sneeuw op de site? :woot:
 • Er komen nieuwe smilies aan! Ik ben zó uitgekeken op deze smilies, dus binnenkort kunnen jullie nieuwe smilies verwachten. Leuk hé. Waarschijnlijk Hello Kitty ofzo.
  UPDATE: Ik heb nieuwe smilies hoor! :heart:

 • Ik kondigde een paar weken geleden aan dat er een winactie aan zou komen, namelijk een eBay sieraden pakket. Momenteel heb ik al een paar items binnen, maar het is nog even wachten op de andere spulletjes voordat ik de winactie online kan gooien!
 • Nog maar 299 Bloglovin volgers tot ik er 1000 heb! Big ass winactie dan natuurlijk, dus hop hop, volgen die shizzle!
  Persoonlijk

 • M’N HAAR IS GEVERFD EN GEKNIPT! Het was té lang, een heel stuk was dood, en ik had uitgroei. Ik zal er binnenkort wat foto’s van laten zien, ik ben heel benieuwd naar jullie reactie!

Hm, in m’n hoofd had ik meer mededelingen! Nou goed, voorlopig was dit het wel even. Hebben jullie al een beetje zin in Kerst trouwens? Wat zijn jullie plannen? Vriend en ik houden het simpel: eerste kerstdag eten bij m’n schoonouders, tweede kerstdag naar mijn ouders. Ik heb er zo’n zin in! Jullie?

Fijne dag verder iedereen! :love:

21 REACTIES

 1. Ik heb geen last van traagheid. Leuk met die vallende sneeuw.
  Wat goed dat je naar 1000 volgers bereikt. Hoop dat snel naar 1000 volgers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here