Einde winactie week

Hoi allemaal! :love: De winactie week is inmiddels afgelopen, maar mocht je nog niet met alle winacties meegedaan hebben: je kunt nog meedoen tot en met Maandag 17:00! Daarna sluiten de winacties en ga ik alle reacties nogmaals doornemen en de winnaressen bekendmaken. Om Maandagavond 21:00 staan de winnaressen online, vergeet dus niet om dan even te kijken of je iets gewonnen hebt! ^o^

Ik hoop dat jullie de winactie week leuk vonden, en de prijzen ook. Ik vond het in ieder geval hartstikke leuk om te doen! Absoluut voor de herhaling vatbaar.. ;)

26 REACTIES

  1. Het was zeker leuk ja! Ik weet nu al dat ik maandag om 21:00 heel de tijd je blog ga refreshen, en refreshen, en refreshen…

    XXX

  2. Hey, de acties waren super leuk! Ik hoop dat ik morgenavond om 21.00 heel gelukkig gemaakt ga worden door jou!
    Ik zit in ieder geval aan mijn computer gekluisterd!

    Liefs Inge

  3. Op de valreep nog mee gedaan met de twee prijzen die ik het leukst vond. Ik ben benieuwd naar de uitslag! Leuk hoor, zoveel mensen blij maken:) Echt superleuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in