Enquête over Oh Fashion

Dag allemaal! :$ Het is alweer een tijd geleden dat ik jullie vroeg om een poll in te vullen, met daarin vragen over wat je van Oh Fashion vindt. Ik ben de laatste tijd vrij veel bezig met de site, en ben daarom erg benieuwd naar jullie mening momenteel.

http://www.thesistools.com/web/?id=338246

Zouden jullie zo lief willen zijn om deze enquête in te vullen? Het duurt ongeveer 5 minuutjes en je hebt daarna mijn eeuwige dank. Bovendien verloot ik onder iedereen een leuk make-up setje, met o.a. een Rimmel nagellak, 12 potjes caviar beads, een Scottish Fine zeep, en nog meer!

Alvast heel erg bedankt, mocht je de enquête in willen vullen!  :$

Liefs,
Evelien

23 REACTIES

  1. Ik heb de enquête voor je ingevuld! Ik vond het een leuke enquête hoor, vaak zijn ze wat saai, maar je had goede vragen geformuleerd! Graag zou ik ook meedoen aan de winactie, das een leuke bijkomstigheid!

    Liefs, Mandy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in