EOTD ♥ Purple Mermaid

Haha, ik vind namen bedenken voor EOTD altijd zo leuk. Ze slaan nooit ergens op, maar goed. Ik heb me gisteren even flink uitgeleefd op m’n eigen oogleden, en dit is het resultaat! Ik had op Banggood.com ooit twee pigmenten gekocht, het bleken MAC nepperds te zijn, maar de pigmentatie is vooralsnog geweldig. En de kleuren zijn zó mooi! De paarse bevat een blauwe glans, daarom vond ik ‘m mooi bij de blauwe passen. Alhoewel, ik zeg wel blauw, in het echt is de ‘blauwe’ kleur op m’n oogleden toch echt (jasmijn)groen.. weird!

En maakte ik een versie met glitters. Want glitters = altijd goed. :yheart:

Geen look die ik buiten op straat zou dragen, dus de term EOTD is niet geheel op zijn plaats. Laten we zeggen, ‘creatie van de dag’. En één ding weet ik zeker, ik ga nog veel meer van deze pigmenten bestellen.. :$ Ze kosten rond de 2 euro, en je hebt keuze uit héél veel kleurtjes. Dit zijn alle producten die ik heb gebruikt:

Wat vind je van de kleuren? Met of zonder glitters?

34 REACTIES

  1. Wat een prachtige ooglook! Met alleen paars en blauw vind ik hem super, maar het is helemaal af met de glitters :-) Erg leuke naam heb je voor de ooglook bedacht :-)

  2. WOOOOOOOOOOOOOOOW echt heel mooi gedaan!

    Ps. Je hebt een leuke blog en ik volg je vanaf nu op Bloglovin’. Ik zou het leuk vinden als je ook een kijkje zou nemen op mijn blog :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in