Tekstgrootte: groter / kleiner

Hellooo! Wat doe jij als je je creatief voelt? Maak je dan ook ogen op met allerlei kleurtjes? Druk snuffelen en graaien (oeh, ASMR iemand?) tussen alle oogschaduw die je hebt.. Ik doe dat wel, en ik kan er zó van genieten! Soms weet ik al precies welke kleuren ik wil gebruiken, soms open ik gewoon wat palettes en staar ik er net zolang naar tot ik een leuke combinatie heb gevonden.

Vandaag ging ik voor de kleuren groen, geel en rood. Ook zie je, als je goed kijkt, bij m’n binnenste ooghoek wat oranje. Op m’n waterlijn heb ik blauw.. kortom, lekker kleurig en opvallend! Om de look enigszins draagbaar te maken, bracht ik een bruine kleur aan in m’n crease.

Wat geeft de oogschaduw van Sleek toch altijd een pigmentatie hé? Ik breng de kleuren op m’n bewegend ooglid wel met een natte vinger aan, en dan dep ik de kleur op m’n ooglid. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer experimenteer met kleurtjes, ook op m’n waterlijn. Ik ben er steeds meer handigheid in te krijgen ook :spin: Ik had waarschijnlijk de look nog wat mooier of extremer kunnen maken, maar voor nu ben ik erg blij met het resultaat! Wat vinden jullie?

Waar doen de kleuren jou aan denken?

28 Responses to EOTD 04/07

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker