EOTD 04/07

Hellooo! Wat doe jij als je je creatief voelt? Maak je dan ook ogen op met allerlei kleurtjes? Druk snuffelen en graaien (oeh, ASMR iemand?) tussen alle oogschaduw die je hebt.. Ik doe dat wel, en ik kan er zó van genieten! Soms weet ik al precies welke kleuren ik wil gebruiken, soms open ik gewoon wat palettes en staar ik er net zolang naar tot ik een leuke combinatie heb gevonden.

Vandaag ging ik voor de kleuren groen, geel en rood. Ook zie je, als je goed kijkt, bij m’n binnenste ooghoek wat oranje. Op m’n waterlijn heb ik blauw.. kortom, lekker kleurig en opvallend! Om de look enigszins draagbaar te maken, bracht ik een bruine kleur aan in m’n crease.

Wat geeft de oogschaduw van Sleek toch altijd een pigmentatie hé? Ik breng de kleuren op m’n bewegend ooglid wel met een natte vinger aan, en dan dep ik de kleur op m’n ooglid. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer experimenteer met kleurtjes, ook op m’n waterlijn. Ik ben er steeds meer handigheid in te krijgen ook :spin: Ik had waarschijnlijk de look nog wat mooier of extremer kunnen maken, maar voor nu ben ik erg blij met het resultaat! Wat vinden jullie?

Waar doen de kleuren jou aan denken?

28 REACTIES

  1. Wow, gave look! Doet me denken aan een tropisch regenwoud, met al die felle kleuren en dat groen en bruin! Ik vind je eyeliner superstrak, prachtig!

  2. Ik vind hem echt prachtig, extremer hoeft voor mij niet. Zo is hij nog heel goed draagbaar. Echt heel mooi, de gele/gouden kleur is erg mooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in