EOTD: Black Smokey for Christmas

Nadat ik deze Kerstlook maakte, had ik toch wel erg de stemming van de glitters te pakken. Alleen is rood een ontzettend lastige kleur om mee te werken, en bovendien ook gewaagd.. maar wat dachten jullie van een draagbare en wél geschikte look voor Kerst, die ook nog eens heel makkelijk te maken is met budgetproof producten?

Ja jongens, Sinterklaas is nog maar net het land in en Evelien is al Kerstlooks aan het maken, ik weet het. Ik kan gewoon niet wachten tot Sinterklaas opgerot is, eindelijk de Kerstboom naar beneden (eerder mag niet van m’n vriend) en SkyRadio die de hele dag kerstnummers afspeelt. Héér-lijk.

Deze Kerstlook was heel snel en simpel gemaakt, in het andere artikel legde ik het al uit: glitters nat aanbrengen op je oogleden (eerst flink wat primer gebruiken, anders blijven ze niet plakken), zwarte oogschaduw onder je oog en in je crease en blenden maar. Afmaken met een mooie wing, eventueel nepwimpers (of stukjes nepwimpers met diamantjes) en rode lipstick. Tada, klaar is je 1-2-3 Kerstlook!

Voor de zwarte oogschaduw gebruikte ik Essence 04 Black Goddess, voor de glitters gebruikte ik Essence ‘Breaking Dawn pt. 2’ pigment #03 en de mascara is Pupa Vamp!.

Beter dan de rode kerstlook of niet?

16 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in