EOTD: Jingle Bell Red

Kerst is het ultieme excuus om lekker veel glitters te dragen: in je kleding, in je haar, op je lichaam, maar ook op je ogen! Ik maakte deze kerstlook, ondanks dat ik véél te vroeg ben, omdat ik er zo’n zin in had! Ik gebruikte de typische kerstkleuren rood en goud. Het idee ziet er extreem makkelijk uit, maar de gouden glitters op m’n oogleden waren een bitch om aan te brengen!

Ik heb helaas geen duidelijkere foto’s of fullface foto, m’n hoofd wilde niet echt meewerken. Bad head day, ofzo. Ik heb in de crease rode oogschaduw uit het 88 palette aangebracht, en voor de glitters op m’n bewegend ooglid heb ik eerst m’n oogschaduwkwast in vloeibare, gele oogschaduw gedipt, en toen in de glitters. Dit deppend aangebracht en klaar! Vervolgens een liquid eyeliner aangebracht wat niet héél smooth ging, de glitters waren nogal dik dus het was lastig om daar eyeliner over heen aan te brengen. Van dichtbij zie je wat bobbeltjes, maar van veraf gelukkig niet. Onder m’n ogen heb ik nog wat rode oogschaduw aangebracht en een lijntje glitters.

Ik moet zeggen dat zo’n look als deze toch wel erg buiten m’n comfort zone is, ik draag eigenlijk bruine of zwarte oogschaduw! Toch vind ik de kleuren wel erg gaaf voor Kerst, maar ik denk dat ik op de avond zelf toch maar een smokey eye maak.. Of in plaats van rood in de crease, paars of bruin? Of nog gaver, zwart.. hmmm binnenkort maar eens uitproberen! ;)

Wat vinden jullie ervan?

27 REACTIES

  1. Rood blijft lastig maar ik moet zeggen dat het goed gelukt is. Maar idd wat je zegt, voor de kerst misschien een mooie zwarte smokey look.

  2. Hele mooie ooglook! Rood en glitter vind ik eigenlijk altijd wel een leuke combinatie! Ik heb zelf ook vaak moeite om glitters aan te brengen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in