Esprit.nl

Aaah, Esprit. Wie heeft er niet iets in de kast hangen van dit merk? Dit geliefde merk kom je vaak tegen in webshops, zoals Wehkamp en Sans Online. Maar wisten jullie dat Esprit ook een eigen webshop heeft? Esprit heeft een groot assortiment kleding, schoenen, accessoires én woonartikelen. Ze verkopen veel basics, maar ook veel trendy kleding met een eigen style – voor dames, heren en kinderen. Op Esprit.nl shop je snel en gemakkelijk een leuke outfit bij elkaar!

1. Cocktail Jurk – € 79,95
2. Topje – € 25,95
3. Blazer – € 129,95
4. Skinny Jeans – € 49,95
5. Maxi Jurk – € 79,95
6. Shorts – € 29,95
7. Spijkershorts – € 39,95

Hierboven zie je een collage van mijn favoriete kledingstukken op het moment, bij Esprit. Ik ben verliefd op de Maxi Jurk! Bij elk kledingstuk staat eronder welke andere items goed erbij te combineren zijn. Zo kun je dus goed inspiratie op doen. Ook vind je van elk artikel veel foto’s en een filmpje. Dit mis ik nog bij heel veel webshops! Ook leuk is de Inspiratie pagina, waar je inspiratie kunt opdoen voor diverse outfits.

Outfit 1: klik
Outfit 2: klik
Outfit 3: klik
Outfit 4: klik
Outfit 5: klik
Outfit 6: klik

Bij Esprit.nl kun je betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, op rekening of op vooruitbetaling. Zit er iets in de bestelling wat niet past of niet bevalt? Dan mag je het binnen 7 werkdagen gratis terugsturen. Je bestelling moet een minimale waarde van € 24 hebben, en de verzendkosten zijn slechts € 0,95. Je bestelling wordt geleverd met 1 -3 werkdagen.

Kortom, een erg fijne webshop. Het is in ieder geval mijn #1 merk voor basics, omdat ik erg tevreden ben met de prijs/kwaliteit verhouding. En natuurlijk vanwege het grote assortiment! En nu ben ik benieuwd, hebben jullie wel eens iets besteld bij Esprit? Wat vinden jullie van dit merk?

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in