Essence Sun Club Bronzer

Deze week liep ik met een vriendin in de stad, zij moest op zoek naar wat kerstkadootjes, en ik was meegegaan om omdat ze bij de Kruidvat twee leuke acties hadden: ‘2 + 1 gratis’ actie op alle Essence producten, en ‘1 + 1 gratis’ actie op alle Catrice producten.

Nou, dat heeft de Kruidvat geweten! In tunnelvisie (ja, dat schijn ik vaker te hebben als ik een winkel binnenloop en ik zie ergens een bordje met ‘korting’ hangen, kan er niets aan doen) liep ik op de Essence en Catrice schappen af. Ik had gehoord dat die actie er was, maar aangezien de Kruidvat bij ons in de stad niet eens GOSH holografische nagellak heeft, zou het me niets verbazen als deze actie bij ons ook niet van toepassing was.

Maar.. het was.. waar! Koop 2 Essence producten en krijg er EENTJE gratis! Zelfs al hadden ze niets leuks, zou ik nog wat kopen! Ik bedoel.. halló? En Catrice dan: koop één product en krijg er ééntje gratis bij! Dat is eigenlijk, als je twee nagellak koopt, 50% korting! Twee voor de prijs van één! En zo kan ik nog wel even doorgaan.. (oh, wat ben ik toch een hersenloze sucker voor uitverkoop en kortingen, zullen jullie denken.. true, true..) ^o^

Maar goed, na een hoop gegraai en gegrabbel in de bak (want ze hadden dus ook een bak met Essence producten die ZWAAR AFGEPRIJSD WAREN!) en kwaaie blikken van wat verkoopsters (kennelijk vliegen de producten om je oren als ik aan het graaien ben in uitverkoopbakken) verder, was ik er over uit. Essence Quattro Eyeshadow 07 Party Animal (review en swatches komen nog) en Essence Sun Club bronzer (01 Ibiza Sun).

En hier zijn dan de foto’s ervan! Helaas geen foto’s van mij én deze bronzer, na het maken van de swatches was m’n camera toch echt hartstikke leeg. Dus alleen swatches this time, i’m sorry!

Review: Erg fijne bronzer, die heel erg gepigmenteerd is, en heel shimmery. Op de foto’s heb ik het met slechts één veeg aangebracht op m’n pols. Nu zie je op die plek van je pols de kleuren wel beter, maar ook op je gezicht zie je ‘m erg goed. Pas dus op dat je er niet teveel van gebruikt – en als je hem op doet, zorg dan dat je daglicht hebt en niet kunstlicht, voordat je straks in Jersey Shore style naar buiten komt lopen.

Verder is het gewoon een fijne bronzer. Handig zijn ook de verschillende tinten, zelfs een highlighter zit erin.

De bronzer kostte nu € 3,50 omdat hij was afgeprijsd.

Welke bronzer gebruiken jullie?

[five-star-rating]

6 REACTIES

  1. ja en nou hebben ze hem helemaal niet meer de laatste tijd dus zit ik met een probleem,bestellen bij de kruitvat kan ook niet eens,ook zo raar,dus hebben ze een produkt en een paar maanden later zie je maar hoe je er aan komt,lekkere service
    gr h

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in