Essence Sun Club lipgloss

Een mooie, zomerse lipgloss. Daar was ik naar op zoek. En laat ik die nou toevallig tegen gekomen zijn tijdens mijn shopping spree bij de Kruidvat tijdens de 50% korting dagen. Het is de Essence Sun Club lipgloss, een échte zomerse lipgloss. Ik heb ‘m in de kleur 02 Beautiful Bronze en hij kost € 1,99 bij de Kruidvat.

Deze lipgloss bevat SPF 6, wat ik erg fijn vind. Hij belooft refreshing & moisturizing te zijn, en dat ‘is ie zeker. Ook vind ik ‘m erg lekker ruiken, erg zoet. Helaas is de substantie op je lippen erg aanwezig.. nu is dat bij lipgloss sowieso een duh-feitje, maar ik vind ‘m nogal dik en hij plakt erg. Plus, de applicator is een langwerpig sponsje, wat ook niet erg handig aanbrengt. Deze lipgloss is wel erg mooi van kleur, het is één en al shimmers, maar mocht je op zoek zijn naar het ‘ik-wil-lipgloss-voelen-gevoel’ dan is deze wel ideaal.

Hier alle kleuren voor jullie op een rijtje:

De kleuren zijn van links naar rechts:

♥ 02 Bronze
♥ 05 Pink
♥ 06 Terracotta Sunset
♥ 07 Summer Cherry
♥ 08 Summer Glow
♥ 09 Sunkiss Coral

Wat vinden jullie van de Essence Sun Club editie?

[five-star-rating]

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in