Essence XXXL Shine Lipgloss

Essence heeft fijne lipgloss, dat weten we wel. Behalve de ‘XXXL Nudes’ lijn hebben ze nu ook ‘XXXL Shine’ lipgloss voor een prijs van € 1,79. Deze zijn er in diverse kleuren en beloven ‘ultra glossy, moisturising and non-sticky’ lippen. Ik heb deze lipgloss in de kleur 03 Timeless Beauty.

Deze lipgloss bevat carmine, een natuurlijk roodpigment verkregen uit cochenille. Dit pigment kan verkregen worden uit drie verschillende schildluissoorten. Oftewel, het is een kleurstof gemaakt van een de schildluis. Lekker? Nee.. :blank:

Als je benieuwd bent hoe deze lipgloss bevalt, klik dan snel verder.

Zie je hoe schoon de applicator uit de lipgloss komt? Dat is al een pluspunt, geen kleverige boel dus! Ook is de applicator zelf erg breed, waardoor dit de lipgloss fijn aanbrengt.

Lipgloss op:

Goed – er zit dus carmine in. Kleurstof van een schildluis. Op het moment dat ik het zag staan ging er een rilling over m’n rug. Nou moet ik eerlijk bekennen: ik weet wat carmine is, en waar het verkregen wordt, maar kan er iemand me vertellen wat het voor verschil maakt? Het lijkt me niet dat het kwaad kan, maar toch.. erg lekker vind ik het niet. :blank:

Verder bevalt de lipgloss goed – hij blijft lang zitten en geeft een mooie, subtiele shimmer. Wat voor mij de grootste pluspunt is, is dat de gloss niet dik en kleverig is! Hij voelt heerlijk aan op je lippen. Ook de geur is lekker neutraal.

Conslusie: Dit is zeker een aanrader als je een mooie lipgloss met veel volume en gloss zoekt!

[five-star-rating]

6 REACTIES

  1. Ik heb dat "schildluis"pigment wel vaker gehoord of gelezen. Ik denk er maar niet teveel bij na..
    Vind het een mooie gloss, mooie shimmer en niet plakken, da's toch super!

  2. Serena van Beautylab heeft daar ooit een artikel over geschreven. Ik denk er niet over na, het zit niet alleen in make-up maar ook in rood eten, dus je krijgt het sowieso wel binnen. Het is gewonnen uit luizen, het is niet alsof je echt luizen aan het eten bent. Dat zou wel ziek zijn..

  3. Mooie foto’s! Deze lipgloss heb ik ook.in verschillende kleurtjes. Ze zijn inderdaad erg fijn om aan te brengen. En een zeer lief prijsje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in