Even voorstellen: nieuwe nagellakswatcher Linda van Linderelle.nl

Hoi!
Mijn naam is Linda, forever 21 (klinkt beter dan bijna 30er toch?) en woon in Noord-Brabant. Ik blog ongeveer 3 jaar, waarvan 1,5 jaar op mijn eigen blog, www.Linderelle.nl waar ik blog over nagellak, een beetje beauty, gadgets en alles daaromheen.
Ik werk in de psychiatrie en houd lezen, fotograferen en mijn nagels lakken. Vaak. Verder ben ik een enorme twijfelkont (wil ik korte of lange nagels, laat ik mijn haar groeien of houd ik ze kort, ga ik leren haken of val ik toch liever op de bank met een boek), first world problems, I know ;)!

Toen Evelien mij benaderde met de vraag of ik zo nu en dan voor haar nagellak wil swatchen hoefde ik geen moment na te denken, natuurlijk wil ik dat!! Ik volg Evelien al langere tijd, vind haar humor geniaal en ze schrijft zo eerlijk! Dit past helemaal bij mij en vind het dan ook helemaal super dat ik daar een bijdrage aan mag gaan leveren.

Je zult van mij op Oh Fashion nagellak swatches voorbij zien komen. Ik heb hier super veel zin in en ga er dan ook voor 100% voor om mooie swatches te maken!

13 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in