Failed experiment: caviar nailart met mineralen oogschaduw

Caviar nails: een ware trend momenteel. Kleine, gekleurde balletjes die op een laag natte nagellak aanbrengt. Staat leuk en blijft ook nog eens goed zitten! Maar zou dit ook goedkoper kunnen? Dat vroeg ik me af, en dus probeerde ik deze trend uit met mineralen oogschaduw, in plaats van de ‘echte caviar’ balletjes. Het was geen succes. :lol: Waarom ik hier een artikeltje over maak? Voor the lolz, natuurlijk! :spin: Kijk maar mee.


We nemen.. diverse potjes mineralen oogschaduw (van die losse poeder), een basecoat of lichte kleur nagellak als ‘onderlaag’ of basis, en that’s it!


Nu lak je je nagels in de basiskleur of basecoat. So far so good, right?


Nu dip je je nagel in het potje mineralen oogschaduw…


Tada! Fail van het jaar 2013 is alweer gemaakt.

Het ziet er misschien leuk uit op het eerste gezicht, maar alleen het middelste gedeelte van je nagel wordt voorzien van de oogschaduw. Je moet daarna dus losse oogschaduw op de zijkanten strooien = gigantische mess, everywhere! Bovendien, er blijft oogschaduw van je nagel af vallen, de hele. dag. door. En wil je het eraf halen? Oh god, begin er niet aan. Nagellakremover werkt niet eens! Ik moest keihard boenen met een make-up reinigingsdoekje, en nog zaten er restjes oogschaduw in de hoekjes.

tl;dr dit werkt niet.

13 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in