Fashion ♥ Shop de lente bij Your Look For Less

6
2

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Your Look For Less.

Hoewel het op dit moment nog vrij koud is buiten, en er zelfs een laagje sneeuw hier in Den Helder ligt, komt astronomisch gezien de Lente er binnenkort weer aan. Nog 6 weken! Vandaar dat ik jullie alvast in de stemming wil brengen, en dat doe ik vandaag door wat kledingstukken te laten zien uit de webshop Your Look For Less.

Bij de Lente denken we al snel aan leggings, tuniekjes, witte kledingstukken, ballerina’s, blouses, en misschien denk je stiekem al aan jurkjes! Bij Your Look For Less is de Lente/Zomer catalogus 2015 zojuist uit, en er staan een hoop leuke artikelen in! Kom maar op met het zonnetje.

Een groot assortiment artikelen, en alles heeft een zeer fijne prijs. Alle maten zijn er één prijs, en je betaalt gemakkelijk binnen 14 dagen met acceptgiro of Creditcard. Liever op de bank het assortiment bekijken? Vraag dan gratis de catalogus aan!

Ikzelf ben dol op hun t-shirts, ze hebben ze met leuke prints (zie hierboven), maar ook heerlijke basics. Ook hun broeken zijn ideaal voor mijn figuur, ze hebben een hoog taille (ik háát lage jeans! Hallo pinautomaat!) en bevatten vaak elastan, voor een goedpassend en stretchy model. Neem ook eens een kijkje bij de leuke en unieke leggings in de webshop!

Ben je die sneeuw zat? Bestel de Lente dan alvast in huis! Surf nu naar Your Look For Less.

Heb jij al zin in de Lente?

6 COMMENTS

  1. Ik ben absoluut geen winter persoon en ik werd net ook wakker en zag dat er inderdaad een laagje sneeuw ligt… bagger. Ik kan niet wachten tot de lente, vind de winter maar niks. Zitten trouwens wel een paar leuke shirtjes tussen die je laat zien. xxx Lucinda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here