Fashion || Leuke jassen op Esprit.nl

Nu de temperatuur weer daalt, de blaadjes van de bomen waaien en de radiators weer vaker aan gaan, is het belangrijk dat we onszelf warm aankleden. Ik loop iedere dag minstens een uur met de hond, maar zelfs al kom je niet vaak buiten – een warme jas is een must. Vandaag laat ik jullie een aantal leuke jassen en mantels zien van Esprit. Over dit merk heb ik al vaker geschreven, en heb er zelf diverse dingen van in de kast hangen. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde, en het aanbod is altijd leuk én actueel. Kijk maar mee!


Al deze leuke jassen zijn hier te vinden =D

Op de Esprit webshop vind je een divers aanbod jassen en mantels. Ik draag zelf vaak trenchcoats, maar deze winter ga ik denk ik voor één van de bovenstaande jassen. Mijn favoriete trend qua winterjassen is toch wel de kleur bordeauxrood, en jassen met mixed materials. Dat soort jassen zien we al een tijdje in het straatbeeld: jasjes met lederen mouwen. Love them! Ook faux fur jassen zie je overal weer opduiken! Ik moet bij zulke jassen altijd direct denken aan Macklemore, maar warm zijn ze in ieder geval wel.

Verder spot ik in winkels veel parka’s. Dit zijn wat langere, gevoerde jassen. Erg warm door de voering, en meestal ook met een capuchon (= praktisch!). Ook zie je nu veel gewatteerde jassen, hartstikke warm natuurlijk dankzij dons of veren erin, maar doet me wel een beetje denken aan de jassen die ik als kind zijnde had, haha. Verder zie je de klassieke, stoffen mantels ook weer veel. Donkerrood, donkerblauw en legergroen zijn perfecte kleuren, als je een keertje niet voor safe black gaat.

Wat voor winterjas heb jij momenteel?

11 REACTIES

  1. Die gewatteerde jassen vind ik vreselijk! Laten me denken aan het Michelin mannetje haha! En Parka’s passen helaas niet bij mijn figuur terwijl ik ze wel mooi vind!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in