Fashion: Michael Kors sieraden

Jullie weten hoe dol ik ben op Michael Kors, toch? Sinds de aankoop van m’n eerste tas van dit merk (Jet Set Travel in de kleur zwart) wil ik alleen nog maar meer, meer, meer! De kwaliteit is gewoon heel goed, je hebt een stuk luxe in je handen, zonder er duizenden euro’s voor neer te hoeven tellen. Oke, de tas was niet goedkoop, maar wel écht elke cent waard. Ik ben behalve de tassen ook gek van de sieraden, en daar ga ik vandaag iets meer over vertellen!

Roségoud, goud, zilver: de sieraden van Michael Kors zijn er in deze chique kleuren. Ze zijn uniek, opvallend, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en elegant. Of je nu houd van subtiele sieraden, of opvallende, de kans is groot dat je hét perfecte sieraad bij Michael Kors vindt. Ze hebben allemaal dezelfde style als de rest van de Michael Kors collectie, zoals de horloges, kleding, schoenen en tassen. Als Michael Kors kenner herken je zijn werk direct.

Hierboven zie je mijn eigen favorieten! De armband linksbovenin vind ik het allermooist. Sowieso draag ik veel roségoud, het kleurt gewoon mooi bij m’n huidskleur en ondertoon. Het grove van de bangle zelf maakt hem stoer, maar de steentjes erin maken hem weer vrouwelijk en chique. Hij is er trouwens ook in zilver en goud! Ik vind de ringen ook mooi trouwens, lekker opvallend, met een chique uiterlijk. Oh, dan al niet te spreken over de horloges die ze hebben.. daar heb ik er ook een hoop van op m’n wishlist staan!

Alle sieraden uit bovenstaande collage zijn te koop bij Brandfield.nl, officieel dealer van Michael Kors sieraden.

Ik moet nog even doorsparen, mocht ik alles van m’n Michael Kors wishlist willen.. maar ik heb in ieder geval al een tas in mijn bezit, waar ik elke dag nog heel blij mee ben. Hij ziet er nog steeds als nieuw uit (ook dankzij het feit dat hij van saffiano leer is, en daardoor niet krast!) , en ik weet dat dit ook voor sieraden geldt. Ik droom nog even verder.. :inlove:

Wat vind jij van sieraden van Michael Kors? Of ga je liever voor een ander merk?

11 REACTIES

  1. Ik ben dol op Michael Kors, alleen ben ik niet zo van de steentjes en de glitters in sommige sieraden. Gelukkig hebben ze ook een hoop zonder die bling-bling en ben ik dolbij met het horloge en armband wat ik van dit merk heb. Ik ben wat dat betreft een echte Michael Kors fan :).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in