Fashion ♥ Snapback caps

– dit artikel is geschreven door: team snapback caps nederland –

Kan je als meid een snapback cap dragen?

Natuurlijk kan dat! Maar er zijn wel een paar dingen waar je op moet letten. Dat snapbacks alleen maar voor jongens zijn, is achterhaald idee.

Snapbacks ontstonden ongeveer begin jaren negentig en waren vooral gebaseerd op sportteams en muziekgroepen. Nu zijn er tal van snapbacks te vinden in alle soorten en maar één maat, want je kunt ‘m zelf verstellen.

Een snapback kan snel als jongensachtig worden gezien en afhankelijk van de kledingstijl die jij hebt is dat een goed of slecht ding.

Je wilt bijvoorbeeld niet dat het te geforceerd overkomt dat jij een cap draagt. Als jij een erg vrouwelijke outfit hebt en een snapback die erg stoer is, is het een misser. Maar als je al een wat stoerdere outfit hebt, dan kan je deze met een wat stoerdere snapback cap juist helemaal afmaken.

Dan trek je juist op een positieve manier de aandacht, omdat jij de snapback met je outfit durft te combineren, het erbij past en het getuigt ook van lef.

Een sieraad kan subtiel je outfit verrijken, maar een snapback daar kan je niet omheen. Je zet een statement neer en benadrukt jouw stijl.

Gelukkig heb je dan ook keus uit talloze snapbacks. Het aanbod is echt enorm en als je ermee wil experimenteren, is de vraag niet of je een leuke cap vind die bij jouw past. Maar hoe je überhaupt een keuze kunt maken tussen als die leuk caps.

Je hoeft dan ook helemaal niet een ‘gangster meid’ te zijn om de juiste snapbacks te vinden.

Je kunt makkelijk de bekende NY Yankees snapback van New Era dragen, deze heb je ook in het paars. Er zijn snapbacks die een luipaarden of zebra print hebben. Verder zijn er caps te vinden met diverse teksten erop gestikt, of met een (schattig) plaatje zoals Hello Kitty.

Kortom als je een beetje lef hebt en een kledingstijl hebt die ervoor leent, dan geeft een snapback net die extra touch, probeer het!

Dragen jullie wel eens snapback caps? Wat vind je ervan?

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in