Favoriet van de week: L’Oréal Elvive Re-Nutrition masker

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: L’Oréal Elvive Re-Nutrition Intense Nourishing Masque. Roepnaam: Elvive Re-Nutrition masker.

“Langdurige bescherming tegen uitdroging, voor zacht glanzend en soepel haar.”

L’Oréal Elvive Re-Nutrition Intense Nourishing Masque
Dit haarmasker zit in een pot van 300ml. Het masker is verreikt met Royal Jelly en Omega 6.

Ik gebruik niet vaak haarmaskers, maar als ik er eentje gebruik (één keer in de twee weken, denk ik) grijp ik naar deze pot. Het is m’n lievelingsmasker voor m’n haar. Veel haarmaskers maken veel beloftes waar ik achteraf weinig van merk, maar deze doet écht wat hij moet doen. Ik pak altijd een flinke klodder en laat het zo’n 5 minuten intrekken. Bij het uitspoelen voel ik dat m’n haar zo zacht is, net satijn! Als het droog is kan ik het direct doorkammen, en dat terwijl mijn haar snel klit en ik m’n haar ook niet elke dag borstel. Ook zijn m’n droge haarpunten een stuk minder droog.

Waarom is dit mijn favoriet?

  • De geur.. oh my god, té lekker
  • Maakt m’n haar écht zacht, makkelijk doorkambaar en glanzend
  • Grote pot met flinke inhoud
  • Bevat Royal Jelly en Omega 6
  • Maakt m’n haar zichtbaar en voelbaar zacht en glanzend
  • Direct doorkambaar
  • Niet duur: rond de 5 á 6 euro voor een grote pot!

Welk haarmasker gebruik jij? En ken je dit haarmasker?

10 REACTIES

  1. ohmy dit heb ik nodig :’) ik ging tellen ik heb me haar deze maand 5 keer geverfd van blond/bruin naar lichtbruin dan rood > dan donkerbruin toen ontkleuren en daarna donkerblond erover :’) opzich valt het over het algemeen nog wel mee maar me punten wauw HAHA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in