Favoriet van de week: Lady Speed Stick

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Lady Speed Stick Shower Fresh

Lady Speed Stick
Diverse bloggers hebben over dit product al een review over geschreven, sommige kunnen zelfs niet meer zonder. Voeg mij daar maar aan toe, ik ben namelijk fan! Deze deodorant had ik gewonnen bij een andere blog, en sindsdien wil ik nooit meer een andere deodorant.

Normaal gebruik ik spray deodorants, omdat ik te lui ben om te wachten tot m’n oksels droog zijn. Deze deodorant heeft een draaisysteem aan de onderkant, waardoor je de deodorant zelf eruit draait. Dit is een stevige substantie die je onder je oksels smeert. Hij smeert erg fijn uit, en ‘droogt’ daarna snel op. Geen plakkerige oksels dus! Ook laat hij geen witte strepen achter op zwarte shirtjes.

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik best veel kan zweten. Op warme dagen, als ik veel bezig ben, staan de transpiratie-vlekken snel in m’n shirtje. Tenzij ik de Lady Speek Stick gebruik! Hij voorkomt dat je (erg) gaat transpireren, doordat er een bestandsdeel in zit wat een gel-achtig laagje op de huid achterlaat. Geen vlekken in je kleding dus meer :) Hij ruikt echt enorm lekker trouwens, jammer dat je dat niet ruikt op je oksels! ;)

Waarom is dit mijn favoriet?

 • Droogt snel
 • Geeft niet af op kleding
 • Handig aanbreng-systeem
 • Je blijft de héle dag fris ruiken
 • Geen plakkende oksels
 • Geen witte strepen
 • Voorkomt transpiratie-vlekken in kleding
 • Budgetproof

Deze deodorant is te koop bij USgroceries in diverse varianten! Hij is elke cent waard. Ik wil zeker nog alle varianten uitproberen van ze! :heart2:

Had jij ooit van deze deo gehoord? Lijkt het jou iets?

3 REACTIES

 1. Klinkt als een goede deo, ik gebruik zelf eentje vsn rexona in stickvorm en ik vind die echt heel fijn ^^.
  Trouwens dan moet je niet al te veel shoppen anders past er niet zoveel deo’s in je koffer ;b

 2. Hij is fijn he!!! Ik heb er een stuk of 4 van meegenomen! Haha
  Zo fijn ook dat ze bijna niks kosten, maakt het een perfecte deo!

 3. Ik heb een paar weken terug een paar gekocht in the states en wil ook nooit meer anders! :heart: Ik was altijd al jaren trouw aan mijn rexona, maar die komt nog niet in de buurt van de kwaliteit van de lady speed stick. Ik had ook een pallet mee moeten nemen! :lol:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in