Favoriet van de week: CHI Silk Infusion

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: CHI Silk Infusion

CHI Silk Infusion
Misschien weten jullie het onderhand wel, maar ik ben dól op haarserums. Van nature is m’n haar droog, futloos en klit het snel. Ik gebruik dus maar al te graag een serum na het douchen – zoals deze van CHI. Het was eigenlijk de geur die me verliefd maakte op dit serum (verrassend hé ;)) maar zeker ook de werking zorgt ervoor dat ik het blijf gebruiken. Waarom?

Het serum maakt m’n haar ongelooflijk zacht, direct doorkambaar en laat het niet klitten en pluizen. Of het anti-statisch werkt weet ik niet, dat kan ik pas in de winter testen, maar voor mij zijn dit al heel veel voordelen. Bovendien is de heerlijke geur de hele dag subtiel aanwezig in m’n haar!

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Maakt m’n haar zacht, glad en glanzend
  • Zorgt dat m’n haar niet klit of pluist
  • Maakt m’n haar direct doorkambaar
  • De geur is héérlijk
  • Zuinig in gebruik, je hebt maar heel weinig nodig

Ik heb een kleine flacon waar 15 ml in zit. Hier betaal je €2,88 voor. Je kunt er ook voor kiezen om een groter formaat te kopen, je hebt ze namelijk in 15, 50, 150 en 350 ml. Toch doe je met een klein potje zeker een aantal maanden. Het is erg geconcentreerd, je hebt maar weinig nodig. Even een druppel in je handpalm, uitsmeren met beide handen, en in het haar aanbrengen. Je kunt het op nat en op droog haar aanbrengen. Niet uitspoelen!
CHI Silk Infusion kun je kopen in de webshop van John Beerens, waar je tegelijkertijd ook veel reviews kunt lezen over mensen die niet meer zonder dit goudje kunnen. Voor sommigen is het gewoon een holy grail! Voor mij is het dat niet, maar is hij zeker weten onmisbaar in de badkamer.

15 REACTIES

  1. Hij klinkt in ieder geval goed! Ik gebruik ook echt altijd een haarserum en gebruik nu een van Collistar. Die maakt mijn haar wel heel zacht en glad, maar zonder een vettig laagje achter te laten waar je haar zo zielig van naar beneden gaat hangen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in