Favoriet van de week: Essence Nail Polish Removers

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Essence Nail Polish Removers

Essence Nail Polish Removers
Qua nagellakremovers ben ik heel makkelijk: als ze m’n vingers niet gigantisch uitdrogen, vind ik het best. Deze nagellakremovers van Essence kosten slechts €0,90 per potje, en je doet er een flinke tijd mee aangezien ze 150 ml bevatten. De blauwe bevat kokos & papaya geur, en de roze bevat aardbei & passievrucht geur. Je ruikt in eerste instantie gewoon een sterke, chemische lucht maar als je eenmaal je nagellak aan het verwijderen bent, komt er af een toe een vleug van de geuren naar boven. Niet mis! :)

Waarom is dit mijn favoriet?

 • Zéér budgetproof, namelijk €0,99 per flesje
 • Hebben een zoet geurtje erdoorheen (ze stinken dus niet alleen maar)
 • Werking is gewoon goed
 • Leuke flesjes
 • Verkrijgbaarheid, gewoon bij Kruidvat!


“ook geschikt voor kunstnagels met aangename aardbei-passievruchtgeur” hihihi

Grappig is dat de flesjes er voorheen anders uitzagen. Op de foto’s hieronder zie je het verschil! Jammer dat ze ze hebben aangepast, de opening van het flesje is nu veel groter dan voorheen. Meer morsen dus! Verder merk ik behalve de opening en de verpakking (ander chickie op de voorkant!) weinig verschil.

De roze is trouwens aceton-vrij, en helpt de nagels harder te maken. Aceton-vrij is beter voor de huid rondom je nagels, die droogt dan niet zo uit! De blauwe versie bevat wel aceton, en is vochtinbrengend. Ik vind de geur van de roze ook lekkerder, dus die grijp ik als eerste als m’n nagellak er weer eens af moet.

Gebruik jij ook deze nagellakremovers? Zo nee, welke gebruik jij dan?

15 REACTIES

 1. Ik heb deze nagellakremovers ook wel eens gebruikt. Ik vind de geur tijdelijk lekker, maar als ik de geur vaker heb geroken dan irriteer ik mij weer aan de geur. De werking vind ik wel prima van deze removers!

 2. Heel vroeger waren ze nog met alleen kokos of alleen aardbei. Kokos was toen verschrikkelijk, mijn hele slaapkamer rook ernaar *boze mama*
  Nu gebruik ik de remover potjes van hema en bourjois

  XO

 3. Ik koop altijd eigen merk removers, ben nooit echt op zoek naar een merk. Maar dit klinkt wel goed, qua prijs en geur!

 4. Ik dacht dat ik deze nagellak removers ook geweldig zou vinden, juist om de geur. Als mijn vriend iets vreselijk vindt, dan is het wel de geur van nagellakremover. Maar helaas, wat een stinkerd had ik gekocht! De nagellakremover met ananasgeur. Jakkie haha Deze geuren klinken beter, maar ik ben er een beetje huiverig voor geworden :P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in