Favoriet van de week: Essence Snow Jam handcrème

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: een handcrème van Essence, uit de Snow Jam collectie. Handcrèmes verslijt ik momenteel, m’n handen zijn enorm droog en moeten echt meerdere keren per dag ingesmeerd worden. Deze handcrème van Essence kostte slechts €1,99!

“this 24h hand protection balm is an intensive repair care for particularly rough and dry hands. the repair formula with shea butter and coconut oil provides moisture & care and protects your hands from dryness for up to 24 hrs. does not leave an oily residue.”

Essence ‘Snow Jam’ Handcrème
Voor €1,99 krijg je een tube met 75ml handcrème erin. Als je vaak je handen insmeert, zal hij één seizoen meegaan. De verpakking valt op! Lekker kleurig met een leuk printje. De geur is goddelijk, één van de redenen waarom het een favoriet is. Ik kan de geur niet echt beschrijven, ik zou zeggen zoet ft. kokos, maar dat is het ook weer niet helemaal. De handcrème trekt erg snel in, en laat inderdaad geen olieachtig laagje achter. Na een week smeren merk ik nog niet echt verschil wat betreft m’n handen, maar het feit dat hij zo lekker ruikt en fijn in gebruik is, vind ik al voldoende!

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Zeer budgetproof (€1,99 voor 75ml)
  • De geur is god-de-lijk! Zo verslavend!
  • Hij trekt snel in m’n handen
  • Laat geen olieachtig laagje achter
  • Mooie verpakking
  • Handig voor in je tas

Zodra ik bij Kruidvat ben, ga ik een paar back-ups kopen van deze. Ik ben bang dat je zo’n geur niet snel meer tegenkomt. Erg ben ik hé, haha! De werking op langere termijn boeit me niet eens meer zoveel :$

Heb jij al aan deze handcrème gesnuffeld? Welke handcrème gebruik jij?

9 REACTIES

  1. Wat een handige review! Ik heb ‘m wel zien liggen, maar ik heb ‘m niet meegenomen, omdat ik nog grenoeg handcrèmes had en ik niet wist of ie fijn was. Dat had ik namelijk niet verwacht, maar dus wel :)

  2. Ik gebruik momenteel de handcreme van Hegron (te koop bij Action). Het is een beetje een vettige creme, maar tijdens deze koude dagen vind ik dat wel lekker, het voedt de huid goed.
    Maar deze handcreme van Essence lijkt me ook wel wat, ik lees er veel positieve reviews over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in