Favoriet van de week: Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-Frizz Serum

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-Frizz Serum. Lekkere mond vol, hé? :mm4:

“De formule zorgt voor soepel haar en een onweerstaanbare glans.”

Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-Frizz Serum
Dit serum is helaas niet budgetproof, hij kost rond de 7 á 8 euro. Toch zal ik hem opnieuw kopen als hij op is, hij is zó fijn! Na het douchen, als m’n haar 5 minuutjes in een handdoek heeft gezeten, doe ik een druppel in m’n handpalm en masseer ik het door m’n haar (niet de hoofdhuid). M’n haar is dan na het föhnen zichtbaar gladder en glanzender, en het klit ook minder.

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Hij maakt m’n haar zacht en glad
  • Hij ruikt héééééérlijk!
  • Hij is handig in gebruik
  • M’n haar klit minder en valt fijner
  • M’n haar ruikt nog lang lekker

Ik heb al best veel serums getest, maar deze vind ik (samen met de Biosilk) toch wel één van de fijnste. M’n haar blijft best lang lekker ruiken, iets wat ik zelf ook prettig vindt ;) Veel serums maken m’n haar zwaarder of vet, maar deze absoluut niet. Vandaar dat ik deze heb gekozen als favoriet van de week!

Gebruik jij ook een serum voor je haar?

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in