Favoriet van de week: Hegron Hand & Nail Cream

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Hegron Hand & Nail Cream

“Hegron hand- en nagel crème met panthenol en het co-enzym Q10, hydrateert en beschermt de huid. Panthenol en Q10 zorgen voor het versterken van de nagels en gaat veroudering van de huid tegen. Deze crème trekt snel in de huid, maakt de handen zacht en soepel en verstevigt de nagels.”

Hegron Hand & Nail Cream
Luxe naam, maar spotgoedkoop. Deze handcrème ligt in de schappen van Action voor slechts €0,99. En goed dat ‘ie is! :D Ik hoor je denken: alweer een handcrème die je favoriet is? Maar ik verslijt ze momenteel écht, hoor! Bovendien heb ik er een stuk of 7, maar eentje zit in m’n tas, eentje staat in de badkamer, eentje staat bij m’n computer, eentje staat op m’n nachtkastje, eentje neem ik overal mee naar toe.. en dat is die van Hegron.

De verpakking is zo simpel als het maar kan! Wit met zwart, that’s it. Er zit 100ml in, best een ruime inhoud. Wat ik heel belangrijk aan handcrème vind, is de geur én dat of hij snel intrekt. Nou, de geur is echt enorm lekker! Hij ruikt naar luxe kappersproducten, ik kan het niet anders omschrijven. Een beetje als BioSilk, maar dan milder. Heel lekker, echt waar! Ook trekt hij héél snel in, na 20 seconde is het meest al ingetrokken.

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Hij trekt héél snel in
  • Maakt m’n handen direct zacht
  • Ruikt goddelijk
  • Is hartstikke budgetproof
  • Verzacht je huid, versterkt je nagels
  • Anti-age.. altijd fijn!

Ik heb deze handcrème ongeveer een maand geleden gekocht, en hij is al aardig aan het opraken. Ik moet snel nog wat backups in huis halen! Ik had nooit gedacht dat deze handcrème zo fijn zou zijn. Ik heb meerdere producten van Hegron (zoals de amandelscrub – OMG die geur is echt asghjdgs verrukkelijk) en het merk bevalt me zó goed! :D Als je bij Action bent, raad ik je aan om zeker even te snuffelen bij Hegron producten. Erg betaalbaar en verrassend goed!

Wist jij dat dit zo’n topper was?

17 REACTIES

  1. Nou ben ik benieuwd naar de geur geworden. Wat fijn dat die zo snel intrekt! Ik gebruik meestal body butters voor het slapen, maar dat trekt niet zo snel in haha.

  2. Klinkt ontzettend fijn! Ik sleep ook altijd overal handcremes mee naartoe en ik vind het wel belangrijk dat ze snel intrekken. En helemaal leuk dat ‘ie ook nog eens zo goedkoop is! :)

  3. Klinkt heel erg fijn! Ik moet toegeven dat ik mijn handen echt te weinig insmeer. Oeps.. Toch maar weer vaker gaan doen.De volgende keer dat ik bij de Action ben ga ik deze in ieder geval meenemen!

  4. wat ik nu vertel gaat ge niet geloven .Mijn man heeft pseuriadis en is nu deze creme aan het smeren en ik moet zeggen dat zijn handen er goed uitzien .dank aan hegron

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in