Favoriet van de week: Kneipp Patchouli Rust & Balans bodylotion

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Kneipp Patchouli Rust & Balans bodylotion

“De ontspannende en hydraterende Kneipp body lotion patchouli, verrijkt met natuurlijk intensief verzorgende plantenoliën, zorgt voor een heerlijk rustmoment. De zacht, zoete en licht kruidige geur van patchouli brengt de geest weer in balans.
Deze body lotion is vrij van minerale oliën, siliconenoliën en conserveringsmiddelen zoals parabenen. Het is een ideaal product voor de droge of gevoelige huid.”

Kneipp Patchouli Rust & Balans bodylotion
Ik heb enorm veel bodylotions, maar de meeste zijn toch wel van Lush en The Body Shop. Ik gebruik amper andere merken – maar deze is een hoge uitzondering! Sinds ik hem heb, smeer ik me iedere dag ermee in. Sowieso, die geur! Je ruikt duidelijk de patchouli wat gewoon héérlijk is. Een zachte, kalmerende geur die me aan vroeger doet denken.
Hij staat trouwens voorop op het bodylotion-plankje wat ik heb (ja echt) en ik weet nu al dat ik hem hierna opnieuw wil hebben! Dit is trouwens de eerste bodylotion die ik heb van Kneipp, ik heb voornamelijk badoliën en douchegels van ze.

Ik gebruik de laatste tijd wat meer bewustere merken. Merken zoals The Body Shop en Lush, die zoveel mogelijk goede ingrediënten proberen te gebruiken. En ze zijn tegen dierproeven! Kneipp is ook zo’n merk, en daar ben ik heel blij om. Neem nou deze bodylotion – geen conserveringsmiddelen zoals parabenen, geen minerale oliën, geen ingrediënten die op dieren getest zijn én met natuurlijk verzorgende werkstoffen.

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Zachte, kalmerende geur
  • Trekt erg snel in de huid
  • Grote tube met handige doseerdop
  • Veel goede en natuurlijke ingrediënten

Een heerlijke bodylotion, dus! Je betaalt voor een tube van 200ml rond de 9 á 10 euro. Met 200ml doe je erg lang trouwens, nog een leuk voordeel!

Welke geuren of producten van Kneipp gebruik jij graag?

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in