Favoriet van de week: Lierac Hydra-Body Scrub

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Lierac Hydra-Body Scrub

Lierac Hydra-Body Scrub
Ik heb scrubs in overload, maar momenteel is er eentje die standaard meegaat als ik ga douchen. Een roze tube, veel inhoud, een verrukkelijke geur en een zeer fijne werking. Hij is niet budgetproof, maar qua huidverzorging ben ik daar altijd minder moeilijk mee (zeker de laatste tijd) dan met make-up. Voor een grote tube van 175 ml betaal je €18,00 en je kunt hem kopen bij Farmaline.

Deze scrub geeft een perfect exfoliërend effect (een proces waarbij het lichaam oude, beschadigde en vervuilde huidcellen afstoot en deze vervangt door verse, jonge cellen) dankzij het revitaliserende kokosnootwater, rozenmelk en de lychee- en frambozenextracten erin. Hoe goddelijk klinkt dat? Ook bevat hij exfoliërende micropartikels, hele kleine scrubkorrels zijn dit. Grove scrubs vind ik heerlijk op z’n tijd, maar ik geef toch snel de voorkeur aan een milde scrub zoals deze.

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Grote tube, erg zuinig in gebruik
  • Heeft een goddelijke geur
  • Huid is voelbaar zachter gedurende de dag
  • Handige verpakking
  • Smeert prettig uit

Vooral tijdens de zomer gebruik ik vaak een scrub onder de douche, en toch zeker 1 á 2 keer per week. Scrubben is dé manier om oude huidcellen te verwijderen, waar je van voordelen van hebt. Zo worden verzorgingsproducten weer beter opgenomen, word je egaler bruin, heb je minder last van ingegroeide haartjes en vermindert het (vet)pukkeltjes. Jammer dat je niet te vaak mag scrubben, want deze scrub zorgt elke keer weer een feestje in de douche!

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in