Favoriet van de week: Superdrug Coconut & Shea Butter Body Butter

Ik schrijf weinig over huidverzorging, maar deze verdiende toch wel een plaatsje in deze nieuwe rubriek. Ik ben zo vergeetachtig als een goudvis met Alzheimer, maar ik hóóp dit artikel eens in de week te kunnen plaatsen, op een vast tijdstip. Het is de bedoeling dat ik elke week een favoriet product laat zien, iets wat ik de laatste tijd veel gebruik.

Deze week begin ik met Superdrug Coconut & Shea Butter Body Butter. Een budgetproof, heerlijk-ruikende bodybutter. Ik had nog niets van het merk, maar zag het een paar weken geleden opeens bij de Trekpleister staan. Ik nam twee producten mee, een bodybutter en een scrub douchegel. Ondanks dat ik al keiveel bodylotion en bodybutters heb, móest ik deze gewoon meenemen toen ik ‘m rook. :D

Superdrug?
Superdrug is een Brits drogistketen en werd in 1964 opgericht in Engeland. Ze hebben daar wel over 900 winkels van Superdrug! Geregeld werken ze samen met goede doelen, zoals Institute of Cancer Research, Teenage Cancer Trust en Cancer Research UK. Sinds 2006 heeft Superdrug meer dan 1 miljoen Engelse ponden opgehaald voor deze goede doelen. Wat super! Uiteraard is Superdrug tégen dierproeven, en zijn de producten geschikt voor vegetariërs en veganisten. Tel daar nog eens bij dat ze hartstikke budgetproof zijn, en je hebt een merk waar ik verliefd op word.

“Created with indulgent natural extracts to leave skin feeling moisturised and silky smooth”

Coconut & Shea Butter Body Butter
Voor €2,49 krijg je een pot van 200ml. Dat is een beste pot! De substantie is wit, ruikt subtiel naar kokos en is lekker dikkig. Wat mij opviel, is dat deze bodybutter héél snel intrekt! Mijn benen zijn momenteel nog droger dan de Sahara, maar insmeren deed ik voorheen amper. Hatelijk, om met kleffe benen in bed te gaan liggen! En ik ben zó blij dat dat bij deze bodybutter niet het geval is. Ook zijn m’n benen na een paar dagen minder droog en een stuk zachter. Alles is perfect!

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Hij is budgetproof (€2,49 voor een grote pot)
  • Hij ruikt héérlijk
  • Hij trekt enorm snel in!
  • Ik zie écht resultaat, na dagenlang smeren zijn m’n benen niet meer zo droog als voorheen :yay:

Ja mensen, ik ben dól op bodybutters met shea butter. Ik vind deze nog fijner dan Vaseline’s Cacao lijn, kun je nagaan! Wel een klein minpuntje: er zitten parabenen in. Vijf verschillende! Mocht je daar niet van houden, is dit helaas geen match voor jou.

Moet ik doorgaan met deze rubriek? En wat vind je van deze bodybutter, kende je het merk?

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in