Filmpje: Mijn make-up stash

Jaaa, m’n eerste (echte) filmpje staat online! Ik vond het doodeng, tijdens het recorden brak het zweet me uit, want ik vond het zo raar om tegen mezelf te moeten lullen! Na een paar minuten werden het minder, en dan hoor je me ook minder “ehmmm” zeggen. :weird:

M’n stem klinkt een beetje monotoon, maar als ik enthousiast ga praten klink ik als een 4-jarige kleuter in Drievliet, dus dat leek me niet zo fijn om te horen :blank:

Enjoy watching.. en laat weten wat je ervan vond! Vaker filmpjes of niet? P.S.: Vergeet het filmpje niet op 480p te zetten voor het mooiste beeld!

20 REACTIES

 1. Heel erg leuk filmpje en mooie stash ook! En die kat, geweldig! Ben jij nietsvermoedend aan het filmen, zit 'ie in een tasje te snuffelen ;-)

 2. Ik vond mijn eerste filmpje opnemen ook zo ontzettend eng. Wat een prachtige stash heb je! Je hebt inderdaad net als wat vele anderen zeggen, echt een hele rustige stem. Fijn om naar te luisteren!

 3. Heel leuk filmpje meid! Knap gedaan, zeker voor de eerste keer. Ik vind je stash toch mooi hoor, schattig ook met overal Hello Kitty spulletjes tussen ^^

 4. Je doet het goed! Je stem klinkt anders dan verwacht, hihi.

  Om je stash nog aan te vullen trouwens: in onze Kruidvat hebben ze nu ook een Catrice schap!! :D (voor als je mijn tweet nog niet hebt gelezen haha)

 5. Ahhh, Luna is zo lief ^^ Je hebt echt een andere stem dan ik had verwacht, hihi! Mooi stash heb je, en wat leuk dat je vertelt over je eerste make-up en over het parfum dat je droeg toen je je vriend leerde kennen, haha. Ik weet ook nog precies welk parfum ik op had toen ik mijn vriend voor 't eerst zag.

 6. Meid een ontzettend leuk filmpje. Altijd heerlijk andermans stash te bekijken :) ben wel erg benieuwd naar de lipbalm van ben&jerry. Erg leuk, vaker doen!

 7. volgens mij heb jij, net als ik een grote liefde voor hello kitty (a) echt leuk filmpje! ik heb hem helemaal afgezien want het was leuk om te zien wat je allemaal hebt. wat heb jij veel lipsticks! en de hello kitty make up is mooi. heb je die van e-bay? die laatse palet van mac die je niet meer gebruikt is echt mooi! kan je daar niet een keer een look van maken? maar voor de eerste keer is het een goed en duidelijk filmpje. ik denk dat er weinig zijn bij wie het eerste filmpje zo goed gaat, ik kon in ieder geval niet merken dat je zenuwachtig was. ga zo door!! xx

 8. Beter laat dan nooit, want ik kijk 'm nu pas! Ik vind hem leuk hoor :D! En je hebt een mooie stash :)
  Van welk merk zijn je kwasten trouwens?

 9. Leuke stash, mischien kan je een winactie doen en dan alle spullen die je kwijt wilt weggeven, zoals de armbanden :)

 10. Supertof, je eerste filmpje! :D Je stem is prettig om naar te luisteren, helemaal niet zo monotoon als je zelf denkt/zegt. En dat 'ehm', lekker boeiend! Ik zou zelf waarschijnlijk nog veel vaker ehm gebruiken haha xD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in