Gastartikel: Uitmetkorting.nl

– dit is een gesponsorde post –

Al eerder schreef ik een stukje over een website met veel kortingscodes. Vandaag heb ik voor jullie nog zo’n soortgelijke website, die ik graag wil delen met jullie! Deze website heet Uit Met Korting, en heeft heel veel kortingscodes. In tegenstelling tot de vorige website waar ik over vertelde, heeft deze niet alleen kortingcodes voor website’s, maar ook voor uitjes buiten de deur! Kijk, dat is erg leuk, vooral nu de zomer op komst is.

Goed, hoe werkt de site nu precies? Het is heel simpel: je kunt zoeken per categorie of zoeken op een trefwoord. Wil je bijvoorbeeld korting als je naar Walibi gaat, dan ga je naar de categorie ‘Pretpark’. Je ziet dan een overzicht met pretparken. Bovenin kun je in de zoekbalk ‘walibi’ intypen. Vervolgens zie je een lijst staan met website’s en/of aanbiedingen met kortingen. Handig! Dit is natuurlijk via Google ook te vinden, maar uitmetkorting.nl heeft ze allemaal verzameld.

Het zal je verbazen, maar ze hebben voor bijna alles wel een kortingscode. Mijn interesse liggen in dagjes uit en online webshops. Ik was dan ook heel benieuwd wat voor kortingscodes ze voor online webshops hadden! Als eerste kwam ik al een kortingscode tegen voor Nelly.com, voor de paasdagen, namelijk 10% korting op het hele assortiment! Ook kortingscodes voor de superleuke webshop Omoda zijn er regelmatig te vinden. Momenteel hebben ze geen unieke kortingscodes nog voor deze twee webshops, maar die komen er binnenkort aan, is mij verteld.

Ik vind het zelf het handigst om te zoeken naar kortingscodes op deze website. Maar ook dagelijks even bij de actuele kortingscodes snuffelen, zo kom je nog eens wat kortingscodes tegen! Kortom, een enorm handige site om op te slaan in je favorieten. Altijd even deze www.uitmetkorting.nl checken dus, voordat je ergens heen gaat of ergens gaat shoppen! ;)

Zijn jullie ook zo gek op kortingscodes? Gebruiken jullie ze vaak?

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in