Gastblogger Roxanne || Review: Gosh Limited Edition ’08 Berry Me’

Een tijdje geleden spotte ik Limited Edition herfst/winter lakjes in het schap van Gosh. Er waren 4 kleurtjes, 05 Forest Floor, 06 Attitude, 07 Rebel Yell en 08 Berry Me. Ik vond Berry Me een mooi kleurtje en kocht deze dus voor €6,99.

Het lakje belandde in mijn kast en *shame on me* werd overspoeld door andere limited edition kleurtjes en een beetje vergeten… MAAR, toen ik het lakje zag, wilde ik het meteen gaan swatchen. Benieuwd als ik was naar de kleur!

De verpakking:
Dit lakje ziet er qua flesje hetzelde uit als andere Gosh lakjes. Doorzichtig flesje met zwarte letters, en een zwarte dop. Alleen staat op dit lakje dan nog de tekst: Edition Speciale en zit er een sticker van een meisje op de dop. Gosh heeft helaas geen stickers meer bovenop de dop waar de kleur op vermeld staat, er zit alleen nog een sticker op de achterkant met de naam van de kleur. Jammer, want door de sticker op de dop kon ik het juiste lakje altijd zo uit mijn kast plukken!

De prijs:
Ik betaalde €6,99 voor dit lakje. Standaard Gosh prijs. Gosh heeft gelukkig regelmatig kortingsacties, bijvoorbeeld 30% korting enz.

Verkrijgbaarheid:
Dit lakje is een Limited Edition, echter ik heb deze week in een paar Kruidvat filialen rond gesnuffeld en zag het lakje nog in het display staan. Dit lakje is dus nog goed verkrijgbaar. Staat het niet in het display, snuffel dan ook even in de afgeprijsd bakken en wie weet vis je het daar uit.

Het lakken:
De nagellak heeft een normaal kwastje en lakt goed! Geen strepen, niet stroperig. Met 1 laagje dekt de nagellak prima! Vind je de lak toch een beetje te doorzichtig, kan een 2e laagje er overheen natuurlijk. Tip: lak eerst je nagels met een basecoat! Dat is goed als je een donkere kleur gebruikt, maar natuurlijk ook met een lichte kleur. Lees ook dit artikel: http://smilingbeauties.blogspot.com/2011/11/p2-base-care-coat.html

De swatches:
Last but not least, het belangrijkste, de swatches! Ik heb de swatchfoto’s gemaakt met 1 laagje nagellak. Ze zijn buiten genomen in daglicht. De zon was alweer verdwenen tegen de tijd dat ik mijn nagels gelakt had en mijn camera mee naar buiten genomen had… Zul je altijd zien ;) Ik was verrast door het mooie kleurtje van de nagellak! Het was erg moeilijk vast te leggen op de foto! Het kleurtje laat zich omschrijven als rood/roze met een paarse tint. En hoe ziet dat dan uit? Nou, ongeveer zo dus:

De kleur is in het echt ietsje donkerder als op deze foto. Maar erg draagbaar dus in dit seizoen! Ik had deze lak graag met de feestdagen gedragen, maar ook met deze donkere dagen vind ik het een erg mooi lakje.

Conclusie:
*slaat zichzelf voor het hoofd* Waarom heb ik dit pretty lakje zo lang laten liggen???? I love it! Past bij het seizoen, beetje stoer beetje girly girl. Ja, dit is een lakje voor mij! Het lakt prettig en, ook niet onbelangrijk, laat zich ook weer prima van je nagels ‘removen’.

Veel liefs, Roxanne <3 http://smilingbeauties.blogspot.com

12 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in