Gele nagellak + Essence ‘Mellow Yellow’ review


Bron foto: http://fuckyeahmakeup.tumblr.com

Gele nagellak is hip, hipper, hipst! Je ziet ze steeds vaker, van pastel geel tot knalgeel. Zelf kocht ik er eentje van Essence vorige week, in de kleur ’51 Mellow Yellow’. Een lief, geel kleurtje wat me deed denken aan pasgeboren kuikentjes. Ik ging voor jullie op zoek naar verschillende gele nagellakjes!

Eerst even een korte review van mijn Essence nagellak. Dit schattige kleurtje kostte mij slechts € 1,29. Het lakje is zoals de naam al beloofd, quick drying! Wel vind ik het jammer dat de nagellak na een ruime dag al chipt, maar voor de prijs verwachtte ik ook niet dat ‘ie heel lang zou blijven zitten. Verder lakt het kwastje erg fijn en krijg je geen strepen in je nagellak!

Maar niet alleen Essence merkte deze trend op, ook andere nagellak merken kwamen met een gele nagellak in hun collectie.

OPI Brights, ‘Need Sunglasses?’

Catrice, ‘Bye Bye Birdy!’

Essence, ‘Mellow Yellow’

China Glaze, ‘Yellow Polka Dot Bikini’

Chanel, ‘Mimosa’

Essie, ‘Shorty Pants’

GOSH, ‘Yellow Doll’

H&M, ‘Going Banana’

Wat vinden jullie van dit vrolijke kleurtje op je nagels?

[five-star-rating]

16 REACTIES

  1. Ik houd echt van geel! Zeker deze zomer zul je mij veel met geel zien =) Ik heb dat essie lakje btw ook, maar heb ook 2 feller gele lakjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in