Gewonnen: GOSH Soft ’n Shine lipbalm

Wat was ik blij toen ik hoorde dat ik de winactie had gewonnen van http://twitter.com/BeautyReviewNL oftewel Beautyreview.nl. Ik had namelijk twee GOSH Soft ’n Shine lipbalms gewonnen! Lees snel verder voor foto’s en swatches!

Het zijn twee mooie kleuren, #31 en #33.

Swatches:

Ik ben er superblij mee! Ze geven heel mooi af. Ik ben vooral gek op #33, dat is een mooie subtiele kleur, waar ik persoonlijk enorm van hou!

Beauty Review, heel erg bedankt voor deze winactie!

Overigens is Beautyreview.nl een hele handige site om reviews te lezen over make-up. Je kunt er producten beoordelen met een cijfer, een review plaatsen, of als je twijfelt over een aankoop: kijk dan vooral op deze website! Je ziet gelijk wat je wel of juist niet moet kopen. En ook very handig: alle reviews zijn verdeeld in categorieën en merken. Ook is er een zoekfunctie!

Wat is het laatste wat jullie hebben gewonnen?

[five-star-rating]

8 REACTIES

  1. Mooie kleuren inderdaad, ik vind zelf die #31 het mooist. Veel plezier ermee!

    Ik heb op 2e kerstdag een verassing gewonnen van Linda van Beauty Treat :-) dus ik ben reuze benieuwd wat de postbode me gaat brengen!

  2. En nog blijer toen ik het eenmaal had gebruikt.
    De creme is zo heeeerlijk. Je krijgt er een hele zachte huid van.
    Heb ook meteen de nachtcreme gekocht, zodat nu alles op elkaar is afgestemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in