Gewonnen: La Mariposa Blanca armband

Vorige week kreeg een mailtje waarvan ik haast ging hyperventileren – ik had de armband gewonnen met de winactie op Curvacious. Ik zou met een paar dagen de armband t.w.v. €49,00 toegestuurd krijgen van La Mariposa Blanca. Afgelopen Donderdag kreeg ik het pakketje dan in de post!

Ik was helaas zo enthousiast als een Labrador dat ik ben vergeten foto’s te maken van het pakketje. Toen ik het pakketje zag liggen dook ik er meteen op af :weird: Foei, Evelien!

Maar.. de wereld stond even stil. Ik haalde de armband uit de envelop, en de mooie verpakking waarin hij zat. Er zat zelfs nog een kaartje bij waarop stond hoe je de armband het beste kon bewaren! :yay: Handig, die tips!

Kijk eens mee naar deze beauty..

Oh gosh – isn’t it gorgeous?! Ik ben echt verliefd op deze armband. Dat is ook de reden dat ik mee deed aan deze winactie. Normaal gesproken draag ik amper armbanden, dus ik zal niet zo snel meedoen aan winacties met armbanden. Maar deze.. :hearts:

Curvacious en La Mariposa Blanca, ik wil jullie enorm bedanken voor deze winactie. Ik ben enorm enorm enorm blij dat ik de armband heb gewonnen. Ik ga er enorm veel plezier aan beleven! (Hoevaak kun je het woord ‘enorm’ gebruiken..) :lol:

Kijk ook eens op de website van La Mariposa Blanca. Ze maken prachtige sieraden met de hand en gebruiken waardevolle materialen, zoals keramiek, parelmoer, halve edelstenen, leer, murano, hout en nog veel meer.

[five-star-rating]

11 REACTIES

 1. Mooi hoor en leuk dat jij m gewonnen hebt. Mn vriendin had ook meegedaan maar niet gewonnen en heb m nu dus maar gelijk voor haar besteld bij La Mariposa Blanca. Weet ik in ieder geval zeker dat ik een goed cadeau voor haar heb ;-).
  Groetjes,
  Cin

 2. Dank voor je enthousiaste reactie, fijn om te lezen dat je er blij mee bent, :-), heel veel plezier ervan !

  Groetjes,
  Patricia
  La Mariposa Blanca

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in