Gewonnen: Parfum Mystery pakket

Hi lieve iedereen!

Vorige week was er een Twitter winactie van http://twitter.com/parfumkopen waarbij je een mystery parfum pakket kon winnen.

Nu ben ik gék op parfum dus ik deed mee met de actie, en retweette het bericht.. en verrek, later bleek dat ik had gewonnen!

Wil je weten wat ik precies heb gewonnen? Lees dan snel verder!

Vandaag, een paar dagen later, heb ik het pakket binnen gekregen. Wauw, wat een doos! Snel openmaken..

Tussen alle schuimpjes door vond ik al snel een grote DSquared² toilettas, mét inhoud!

En dit is wat er allemaal in zat!

Waaaaauw, wat een inhoud! :shocked: Dat had ik nooit durven dromen! Het Gucci luchtje is heerlijk, precies mijn geur! Zoet, fris en bloemig. Het Dolce & Gabbana luchtje heb ik jaren geleden heel lang gehad, dus wat een aangename verrassing! Ik hou van dat luchtje!

Verder kan ik de Clarins handcrème enorm goed gebruiken.. m’n handen zijn helemaal schraal en droog van de kou, tot aan wondjes toe soms! En dan zat er nog een YSL stick in.. hmm, ik kon niet precies meteen uitvogelen wat het nou was. Ik ging er vanuit dat het een parfumstick was.. maar toen ik nog eens goed keek, zat ik dat het een camouflagestift was! Die kan ik heel goed gebruiken!

Parfumania.nl: Hartstikke bedankt voor dit pakket, ik ben er echt hartstikke blij mee. Alles wat erin zit kan ik precies goed gebruiken.. hoe wisten jullie dat? ;)

Zijn jullie zelf nog op zoek naar een groot aanbod en ruim assortiment van parfum en meer? Kijk dan snel op www.parfumania.nl!

[five-star-rating]

16 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in