Gouden tips voor het festivalseizoen

De zon schijnt, de huid kleurt bruin en de zonnebrillen liggen klaar. Het is zomer en daarmee is ook het festivalseizoen begonnen! Hoe kom jij de festivals het beste door? Check hier de nodige survivaltips!

Beschermd tegen viezigheid
Met zo’n dagje slenteren op een festivalterrein met extreme hitte, zwetende mensen en smerige douches kun je ervan uitgaan dat je vies wordt. Neem daarom oude kleding mee die je desnoods daarna weg kunt gooien. Niet je mooie hakken dus, maar je oude All Stars. Niet die mooie witte broek die je pas hebt gekocht, maar een paar oude jeans.

Met de moderne wereld van vandaag willen we wel nog steeds elektrische apparatuur meenemen, zoals een Huawei smartphone of tablet. Zorg dat je die beschermt tegen de viezigheid op het festival. Regel een Huawei Ascend P7 Mini hoesje en een tablethoes tegen vuil om je dure gadgets te beschermen. Neem je je dure fotocamera mee? Zorg dan ook voor een watervaste cameratas, zodat je zeker weet dat je al die kiekjes op het festival kunt blijven maken.

Toch nog luxe
Ondanks de viezigheid willen we natuurlijk wel kunnen genieten van wat luxe. Je hebt je tablet en smartphone al mee, maar die moet je natuurlijk wel nog kunnen gebruiken. Kijk daarom naar een externe oplader of een oplader op zonne-energie, zodat je aan het eind van de dag nog steeds kunt genieten van je luxe gadgets.

Heb je echt geen trek meer in het vette voedsel op het festivalterrein? Check van te voren Grouponvouchers met korting bij restaurants in de buurt en geniet van een gezonde maar lekkere maaltijd voor een prikkie.

Thuis nagenieten
Natuurlijk wil je ook thuis nagenieten van de beste festivals. Op YouTube, maar ook op de websites van de festivals, zijn genoeg filmpjes te vinden. Kruip lekker in je hangmat, zet je tablet in een hoes comfortabel om vast te houden, wat popcorn erbij en kijken maar!

3 REACTIES

  1. Handige tips! Het voordeel van de festivals waar ik dit weekend heen ga (CityRock en Into The Grave) is dat het plaats vindt op een plein en viezigheid als zand e.d. niet van toepassing is. Het enige waarvoor ik moet opassen is bier wat over me heen kan vallen haha!

  2. Wat ik heb geleerd van jarenlang festival afstruinen is dat ik steeds minimaler ben gaan inpakken, reinigingsdoekjes zijn een ware must en ik maakte altijd honderden vlechtjes in mijn haar, zodat ik daar geen omkijken naar had en het er nooit vet of vies uit zag. Ook zonnebrand is nooit weg plus extra zeil voor je tent als het gaat regenen (als je naar een meerdaags festival gaat natuurlijk). Trouwens, dat haar op de eerste foto… als mijn directeur dat zou toelaten, had ik morgen een afspraak bij de kapper. Veels te tof. xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in