Guess who’s back?

Hooooi! Ik ben weer terug, na een paar maanden niet geblogd te hebben. Het ging niet echt superlekker met me, maar momenteel gaat alles weer de goede kant op en zit ik weer goed in m’n vel! Ik heb ook lang nagedacht over wat ik wilde met m’n blog, wat m’n interesse in make-up is sinds een paar maanden verdwenen. Ik heb werkelijk geen idee hoe dat komt! Ik weet wel dat ik vrijwel geen make-up meer draag sinds ik onder de zonnebank ga en *eindelijk* een kleurtje in m’n gezicht heb. Afijn, misschien groeit het nog terug, we zullen zien. :3

De laatste weken ben ik erg veel bezig met koopjes, interieur en eBay. Ik wil dan ook wat meer gaan bloggen over deze onderwerpen. Minder beauty inderdaad, dus ik begrijp dat ik met deze beslissing bezoekers zal verliezen, maar hopelijk krijg ik er ook weer nieuwe bezoekers bij. Al hoop ik natuurlijk dat ik elke bezoeker blijf behouden, maar helaas is dat niet altijd te realiseren.

Ik ben erg benieuwd naar wat de toekomst brengt, over wat ik uiteindelijk wil gaan bloggen, hoevaak ik weer wil gaan bloggen, maar dat is nog allemaal even afwachten. Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in!!

27 REACTIES

  1. Weeehh welcome back \^-^/
    En gewoon lekker bloggen over wat je leuk vind :D Koopjes, interieur en ebay spreekt mij ook wel aan dus ik zal zeker blijven langskomen ~/o/

  2. Fijn om te horen dat je terug bent!
    Lekker bloggen zoals jij dat fijn vind hoor, wanneer jij wil en over de onderwerpen die jij leuk vind. Het is jouw blog, dus jij bent de baas toch? ;-)

  3. Welcome back! En het is herkenbaar.. Bij mij komt het door stage en mijn nieuwe bedrijf. Deze maand gaat het open, dus ben er nog druk mee bezig. Dan heb je nauwelijks tijd om te bloggen.

  4. Welcome back lady. Soms is het idd nodig om er ff tussenuit te gaan en alles te laten liggen voor wat het is. Maar blij te horen dat je weer goed in je vel zit. Ben benieuwd naar wat er komt.
    Love,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in