Hello Kitty gsm houder.. of toch niet?

Jawel hoor, het is een gsm houder. Maar ik leg m’n Blackberry net zo lief naast me neer dan dat ik hem overeind zet, dus ik besloot deze houder te gebruiken voor.. m’n oogpotloden! Ik won ‘m voor $ 2,29 en betaalde geen verzendkosten. Dat is dus ruim een euro maar! Can you believe it?

Schattig hé? Mocht je dus nog een opbergsysteem zoeken voor je oogpotloden (of gewoon voor je gsm), kijk dan vooral eens op eBay. Hier is hij te koop voor $ 0.99 en $ 2.50 verzendkosten, totaal dus $ 3,50 wat omgerekend ruim 2 euro is. Mocht je nou een andere willen, typ dan in Hello Kitty Cellphone Holder en je komt er vast en zeker een aantal tegen!

Hoe bergen jullie je oogpotloden op?

[five-star-rating]

27 REACTIES

  1. Hoe ontzettend cute, en erg leuk bedacht zo om je oogpotloden in te zetten ! Bij mij liggen ze gewoon in een vakje in mijn lade van mijn vanity. Heb ze een tijdje rechtop laten staan maar vond dit na een tijdje toch niet zo handig.

  2. Cute! Leuk idee om je oogpotloden er in op te bergen. Ik berg mijn oogpotloden op in een plastic houder voor make up en in bekers

  3. Wat handig is dit! Ziet er ook erg schattig uit! Laat mij een beetje denken aan het Hello Kitty-houdertje dat ooit eens bij een MAC limited edition zat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in