Hello Kitty iPhone wallpapers

Aaahh.. Hello Kitty. En m’n iPhone. Een gouden combinatie, al zeg ik het zelf. Sinds ik m’n iPhone gejailbreaked heb, heb ik ‘m helemaal omgetoverd tot Evelien-style. Dus veel roze, Hello Kitty, cute icons.. en natuurlijke wallpapers! Gelukkig hoef je je iPhone niet meer te jailbreaken om een leuke achtergrond te hebben, dat kun je nu gewoon bij Instellingen of via een foto zelf instellen. Ik heb vandaag voor jullie een hele berg Hello Kitty wallpapers, maar dan natuurlijk de allerleukste die ik kon vinden. Ik neem geen credits voor deze wallpapers (ik heb ze niet zelfgemaakt!), ik heb ze gevonden via wallpaper apps en op Internet. Al deze wallpapers hebben de afmetingen 640 x 960.

Klik op de wallpaper om hem in het groot te bekijken!

Willen jullie vaker zulke artikels zien? Laat je mening en/of requests in de reactie’s achter

11 REACTIES

  1. Suuuuuuper bedankt voor dit artikeltje! Echt zo'n cute achtergronden allemaal! Meer HK artikels puhleaaase! Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je iPhone eruit ziet door die jailbreak? Ben wel benieuwd naar wat er allemaal geHello Kitty-fied is enzo ^^

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in