Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik ben dól op telefoonhoesjes, maar als je al langer m’n blog volgt, dan is dit oud nieuws voor je. Ik heb er misschien zo’n 40 á 50 liggen momenteel, en vind ook niets leukers dan afwisselen. Ik merk dat ik het meeste de gepersonaliseerde telefoonhoesjes erbij pak. En je kunt natuurlijk al wel raden hoe die eruit zien.. allemaal met m’n huisdieren! Vandaag show ik je niet alleen waar je zelf een telefoonhoesje kan ontwerpen, maar ook hoe makkelijk het is. 😊

Wil je zelf een nieuw telefoonhoesje, of ben je op zoek naar een heel leuk, uniek verjaardagscadeautje? Mijn tip: ontwerp je eigen telefoonhoesje bij Casimoda. Dat is mijn place to be als het gaat om telefoonhoesjes ontwerpen. Ze hebben keuze uit meerdere soorten hoesjes, dus niet gewoon één soort hoesje, maar heel veel verschillende. Ik vind de laatste tijd flipcase covers erg fijn, omdat die m’n iPhone (mét glazen scherm, dus ja) nog beter beschermd tegen vallen en stoten. Dus ik ga voor een flipcase hoesje en selecteer een foto van (uiteraard) Bram.

Ugh, is het geen droppie? Ik vind deze foto zo leuk van hem. Wanneer ik de foto heb geüpload, voeg ik nog wat tekst toe. Nou ja, eigenlijk doe ik dat zelden, maar voor nu laat ik even zien hoe dat kan. En dat is verdomd makkelijk. Typen, en dan kies je je kleur, positie, lettertype, grootte. En dat was het. Natuurlijk kun je behalve je huisdier(en) ook een foto van jezelf, je vriend of vriendin, je kind, je buurman, je achterneef of je oud tante doen.

Mocht je nou zoiets hebben van: nah ik hoef geen foto van *insert familielid*, dan kun je ook voor één van de standaard hoesjes kiezen, en daar dan je naam op toevoegen. Ze hebben heel veel leuke printjes, van marmeren tot botanische prints. Behalve je naam kun je ook een tekstje neerzetten. Zoals ik deed.

Mocht hier ook niets voor je tussen zitten, dan is het ook nog leuk om een meme, inspirational quote of gewoon mooi plaatje van Internet op je hoesje te kwakken. Wat jij wilt. Wees creatief. Ik heb zo al meerdere hoesjes ontwerpen en ik blijf ze leuk vinden.

Wat zou jij voor hoesje ontwerpen?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker